Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: selam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
selam arkadaslar, ismin Hasan ve Norvecten katiliyorum, bu forumu hazirliyan arkadaslarada tsk ederim simdiden, klasik trasa basliyali 1 sene oldu, elimde merkure future ve yeni aldigim ama cok eski olan gillette tech ball end var, kolleksionuma daha ekipmanlari ekliyecegim. bu klasik tras olma bana sanki bir ihtiyac gibi gelmeye basladi, tras olurken resmen zevk aliyorum, hatta gunde 3-5 kez tras olmak istiyorum Smile ama yeni sabun aldimmi mutlaka aldigim gun deniyorum. enson derby sabunu ebayden ismarladim, gercekten muhtesem birsey. gørusmek uzere selametle.
Hoşgeldiniz bir teyzem ve ailesi orda yaşıyorlar (Fredrikstadda). Dünyanın en yaşanılabilir ülkesinde yaşamak güzel şey Smile Birde geleneksel tıraşla tanışınca daha mutlu olamaz ki insan Smile Koleksiyonunuzun genişlemesi ve geleneksel tıraş hakkında aradığınız tüm soruların yanıtlarını sitemizde bulmanızı umarım. Bizim yerimizede okyanusunuzun koca somonlarından yiyin Smile Aramıza hoşgeldiniz.
Hosbulduk Smilefredrikstad bana 30 dk ben moss ta yasiyorum Smile arada sirada fredrikstada ugruyorum.
Heryeri ayrı güzel ki Smile Teyze kızı tabaktaki yerli palamutu eliyle gösterip teyzeme anne bak yavru balık dediği günden beri bundan eminim Smile
simdi palamut zamani. yavas yavas gelmeye basladilar, senin icin bitane loop diye yiyecem Big Grin
Afiyet olsun. Smile Buarada oslodaki gibi sizin şehrinizdede flea market varsa koleksiyonunuzu genişletmenize çok faydası olabilir.
flea market cumartesi gunleri oluyormus, bir gidip bakmak lazim, bilgi icin tsk ederim.
hoşgeldiniz dostum Wink
Forumumuza hoşgeldiniz umdugunuzdan fazlasini bulmanız dileğiyle.
merhabalar
hosgeldınız
Sayfalar: 1 2