Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yardım lütfen
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese merhaba , ben kıbrıs lefkoşada öğrencilik yapmaktayım .. Daha önceden bu forum sayesinde tanıştığım geleneksel traşa başlamak istiyorum . Ama türkiyede hiçbirşey bulamamakla birlikte yurtdışı kargo malumunuz . Acaba Kıbrıstada kargo kısıtlaması varmı yada direk gidip satın alabileceğim yerler mevcutmu , beni bilgilendirirseniz çok sevinirm . Şimdiden çok teşekür ederim Smile
Foruma hoş geldiniz. Konuyu impa'dan Mustafa Bey'e sorun öncelikle. Ürün listesi ve gönderim bilgileri burada:
http://www.geltir.com/thread-4949.html

Eğer buradan sonuç alamazsanız forumu biraz inceleyin, geleneksel tıraş ürünleri satan çokça yabancı site olduğunu göreceksiniz.
Hoşbuldum Smile) impa ticareti duymuştum ama kargoşamasını bukadar geliştirdiğini bilmiyordum çok mutlu oldum , mutlaka değerlendireceğim . Peki ürün çeşitliliği yada fiyat bakımından düşündüğüm zaman biraz yurtdışı siteleri aklımı çeliyor dediğiniz gibi çok seçenek var bu konuda ama kargonun elime ulaşmasında problem yaşamak istemiyorum kıbrıstaki gümrük olayları nasıl ?
Gümrük konusunu daha iyi bilen arkadaşlar var, yardım çağrınızı görünce onlar size bilgi verecektir. (Gerçi Kıbrıs'ın gümrük kuralları bizden farklıdır herhalde) Daha önce dediğim gibi bu konuyu öncelikle Mustafa Bey'e sorun. (İMPA) Muhtemelen konu hakkında bilgisi vardır. İmpa'nın fiyatları da uygundur. Çoğu ihtiyacınızı karşılarsınız.
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.

@Mehmet Kiraz arkadaşımız da Kıbrıs'ta yaşıyor. ÖM atın isterseniz.
Hoşbuldum , teşekür ederim ..
@Fajkyo

Sen hoşgeldin. Bende yurtdışı senin gibi. Az türkçe varr.
Islak tıraj güzel, bu form guzel. Arkadaslar cog guzel.
Once al duj, sonra tıraj. Smile Smile
teşekür ederim @dikdik_s Smile nerelisin , yabancı olmana rağmen türk formunda aktif olman çok güzel Smile)
yok be kardeşim. Hosgeldin şakası yaptım sana. 7 göbek istanbulluyum. Ama 1 senedir İzmirde ikamet ediyorum. Hoşgeldin foruma
ahahahahahaa Big Grin
Sayfalar: 1 2