Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Samsundan selamlar :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
ismim ümit. normalde düğün bayram olmadığı sürece sakal kesmem ama memurluk bekliyorum kasım atamasında o yüzden araştırmaya başladım ve donanımhaber sitesinde malum başlığı buldum Smile günlerdir oku oku bitiremedim ve acayip keyif aldım gerçekten Smile şuan samsunda ikamet ediyorum yılbaşından sonra en geç şubat gibi ankaraya gideceğim. göreve başlamadan kendimi geliştirmek için şimdiden başladım pratiklere.
herkese iyi günler arkadaşlar Wink
Her gün tıraş olmak size biraz zor gelecek ama alışırsınız. Foruma hoş geldiniz.
Teşekkürler hoş bulduk Smile Biran önce alışmak için şimdiden hazırlıklara başladım.
Hoşgeldin Ümit, bende Samsun'da ikamet ediyorum. Ayrı bir başlıkta açmışsın Samsun'da ürün satan yer var mı diye maalesef sadece Samsun'da değil Türkiye genelinde kaliteli ürün bulmak çok zor. Ben yaklasık bir yıldır İstanbul'dan impa ticaretten alışveriş yapıyorum. Cok da memnunum Mustafa Bey de sağolsun her konuda yardımcı oluyor. Geleneksel tıraşta kendine uygun makina olsun krem sabun olsun jilet bulmak ayrıca elin alışması pratiklik acıkcası biraz zaman alıyor ama sonrası son derece keyifli ve bence her bakımdan daha sağlıklı tıraşlar oluyor. Tekrar hoşgeldin.
teşekkürler ıstaci hoş bulduk. konuyu açtıktan sonra fark ettim bende impa ticaret benimde aklımda. şimdilik makinemde tıraşa alışıp daha sonra tek tek denemeye başlıcam inşallah.
Hoşgeldiniz. Allah (c.c.) herşeyi gönlünüze göre vermesi dileklerimle. Mesleğinizde başarılar dilerim.
Foruma hoş geldiniz


Sent from my iPad using Tapatalk
Hoş bulduk Bruce Smile amin kardeşim teşekkür ederim.
İşiniz hayırlı olsun,aramıza hoşgeldiniz Wink
Foruma hoşgeldiniz. Bende aslen Samsunluyum.
Sayfalar: 1 2