Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Italian Barber
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Uygun fiyata Razorock Plissoft fırçayla özdeşleşen ve birçoğumuzun aldığı bu fırçayı satan Amerika menşeili websitesi.

Ben de fırça siparişi verdim ancak posta takip koduyla sorun yaşıyorum. Kodu USPS'in kendi sayfasına girdiğimde ön bilgilerin gönderildiği ve postalama etiketinin oluşturulduğu bilgisi var, ancak ondan sonrası yok. Bu durumu kibar bir dille kendilerine mail attım ve gönderi hazırlığını yaptıktan sonra USPS'e paketimi teslim etmeyi unutmuş olabileceklerini lisan-ı minasiple ilettim. Resmi dilde yazdığım mailime chat vari mesaj aldım, her neyse. Kendileri sorun olmadığını, Türkiye'ye çok gönderi yaptıklarını, sitedeki bilgilerin paketin Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra güncelleneceğini belirttiler. Açıkçası bu beni pek ikna etmedi, zira tamam bazı takip kodları bu şekilde çalışıyor ama bu takip kodu bana o tarz olanlardanmış gibi gelmedi. O tarz olanlarda genelde paketin kabul tarihi yazar va başka birşey yazmaz, veya Türkiye'ye girene kadar hiçbirşey yazmaz ve ondan sonra PTT bilgileri girmeye başlar.

Bu siteden alım yapan arkadaşlardan rica etsem, hatta özellikle bu ay fırça siparişi veren arkadaşlardan rica etsem, takip kodlarını paylaşabilirler mi karşılaştırma yapabilmek adına? Benim takip kodum LN354937782US
amerikadan bu ay içinde bir siparişim oldu, farklı bir firmadan. ürün bahsettiğiniz gibi kargonun teslim aldığına dair bir ibare ile bekliyordu. başka hiç bir bilgi girilmeden, beni hayretler içerisinde bırakarak 8 günde elime ulaştı. takip kodu LN351139109US idi.
@ohtararan hocam sizizn kodda ürünün şu gün şu saatte USPS'e teslim edilmiştir diye bilgi var, benimkinde pre-shippent info sent yazıyor sadece. İşte ben de bundan dolayı paketi teslim etmemiş olabilirler diye şüpheleniyorum. Sizdeki gibi teslim edildiği bilgisi ben de çıksa merak etmeyeceğim.
LN357276902US
Bende de 'Shipping label created' den başka bişey yazmıyor.
Siparişi vereli 10 günden fazla oldu.
@bayercy üstad bu beni kısmen rahatlattı diyebilirim. İnşallah dedikleri gibidir.

Ama şu başından savmak istercesine mail yazmaları pek hoşuma gitmedi, biraz kaba insanlar belli ki. Başka bir hususta sorun yaşarsak vay halimize.
Bir çok siparişimde aynı durum oldu, İtalian Barber değil USPS in sistemsiz çalışmasıyla ilgili bir durum. Güncelleme yapmıyor ve ya çok geç yapıyorlar. Bir de elektronik ortamda USPS bilgilendiriliyor, sonra gelip kargoyu alıp gidiyorlar. Bu durumda gecikme yaşanması sık karşılaştığım bir durum. Bence dert etmeyin 10 gün civarı PTT de görünür sanıyorum. Bir de şu husus var ki, adamlar gün içinde binlerce mail alıyorlar, bizim devlet dairelerindeki memurlardan farkı kalmıyordur bir zaman sonra, o yüzden cevapları kısa tutuyorlardır.
Onur Bey,
Benimki de kaç gundur Chicago da görünüyor. Fakat dun gece ülkeye giriş yapmış.
Amerika da sanki Avrupa daki gibi olmuyor bu işler. Ülkeden çıktığını göstermiyor.
Eninde sonunda bir şekilde geliyor

Rahat olun Big Grin
@chinaski @candova teşekkür ederim.

Satıcının mail tarzı baştan savma olunca ve doyurucu bir cevap alamayınca kuruntu ettim heralde.
Arkadaşlar herkese desteği için çok teşekkür ederim. Az önce Türkiye'ye girdiği bilgisi sisteme girdi. Mesele de böylelikle çözülmüş oldu.
Benimki de hala Chicagoda gözüküyor, bekleyeceğiz artık..

Sent from my ASUS_T00J-D using Tapatalk
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7