Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tüm dostlara merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba, Adım Murat ,40 yaşındayım.
    2010 yılında köpüğün tıraş olmak için uygun olmadığını fark etmem sonucu berberlerde gördüğüm üzere arko sabunu kaseye basıp bir de fırça alarak geleneksel tıraşa ucundan giriş yapmış oldum. O zamanlar özel sektörde çalıştığım için günlük tıraş mecburiyeti yoktu. Ben sakallı gezerdim ama sakalı pekte sevmezdim.  
    Daha sonra günlük sakal tıraşı olmam gereken bir işe başladığımdan dolayı tıraş daha önemli bir hal aldı. Geçen sene şarjlı tıraş makinesi alıp yüzümü alıştıracağım diye yaklaşık 1 sene onunla tıraş oldum ama alışamadım.Sürekli tahriş ve tam kesilemeyen sakallardan sonra üyesi olduğum başka bir forumda(ateşli silahlar ve bıçaklarla alakalı) bu sitenin adını duydum.
Gerisi malum. Yaklaşık 2 ay içinde 4 adet sabun , 2 adet jilet tutucu,şap ,4 adet kase,bir sürü after shave ve değişik tıraş ürünleri alıp hala arayışa devam eden biri olup çıktım. Bu sebeple Allah hepinizi bildiği gibi yapsınSmile(şakadır efendim ciddiye almayın)
Sonuç olarak yıllardan beri eziyet olarak gördüğüm ama sonucunu sevdiğim bir işi yaparken nasıl keyif alınabileceğini öğrendim. Bu yaştan sonra tıraş olmayı yeni yeni öğrendiğimi farkettim. Neyse ki oğlum büyüyor bu bilgilerle onu erken yaşta tanıştırabilirim.
İlk mesaj için başınızı fazla ağrıtmayayım, tekrardan forumu kuran, hobilerini ve bilgilerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla
Foruma hoş geldiniz. Geleneksel tıraş gerçekten bir keyif ve hobi. Siz zaten bu konuda yol almışsınız. Oğlunuz da bu açıdan çok şanslı.

Keyifli tıraşlar.
Aramıza hoşgeldiniz. Siz bayağı ilerlemişsiniz. İstanbul'daysanız yarın Kadıköy'deki buluşmamıza bekleriz. Smile
Hoşgeldiniz, keyifli tıraşlar dilerim Smile
Teşekkür ediyorum. Aslında İstanbul Üsküdar da oturmama rağmen iş sebebiyle başka bir şehirdeyim. Daimi olarak İstanbul a geldiğimde katılmak isterim.
Saygılarımla
Foruma hoş geldiniz mertk, Üsküdar 2 oldu elimiz güçleniyorSmile


Sent from my iPhone using Tapatalk
2 ayda neredeyse koleksiyon sahibi olmuşsunuz
artık o elektrikli makine nasıl zulüm ettiyse cildinize

tıraşın işkenceden huzurlu bir faaliyet haline dönüşmesine sevindim
aramıza hoşgeldiniz

bu arada bende en çok elektrikli makinelerden rahatsız oluyorum en çok canımı yakanlar olnlar oldular
mertk komşum forumumuza hoşgeldiniz. Sizin gibi bende son kez tüple tıraş olduğumda tıraş sonrasındaki hissiyattan dolayı sinirlenmiştim Liseden beri öyle tıraş oluyorum diye bayağıda kendime kızmıştım. Sonrasında 2014 senesinden başlayarak bu dünyaya adım atmak hem beni, hem cildimi rahatlattı ve birçok benim gibi arayışta olan yeni komşularımla tanışma ve konu üzerine bilgi alışverişi yapmama sebep oldu. Tıraş konusunda bu forum gerçek bir Centilmen kulübüdür, doğru yerdesiniz. Tekrardan hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.
Hizli girls yapmissinizSmile Keyifli bir tanisma mesaji olmus, aramiza hosgeldiniz.
Foruma hoşgeldiniz. Tıraş oluyorum öyleyse varım Smile
Sayfalar: 1 2