Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Saat tamiri hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar selamlar, citizen solar saatim uzun süre karanlıkta kaldığı için durmuş olarak buldum. Bir süre güneşe koydum ve tekrar çalışmaya başladı. Saati ayarlayamıyorum. Ne olmuş olabilir?

Ayrıca saatçiye gitmesi gerektiğini düşünüyorsanız Ankara'da kaliteli bir saatçi önerir misiniz?
İzmir de olsa saatçimiz var.Hem de Seiko uzmanı ama Ankara bilemiyorum.Yollarım derseniz ya da bu konuyla ilgili bir şey sormak isterseniz telefonunu verebilirim.
sanki akreple yelkovan birbirinin üstüne geçmiş gibi belki bir birine engel oluyordur
Japon mekanizmalar servisi bilmiyorum. Ancak Kızılay'da Atatürk Bulvarı üzerinde Engürü Pasajı 1. katta Omega Saat var, Mustafa Bey Omega, Rolex, Longines ayarında İsviçre saatler üzerine uzmanlaşmış bir kişi ve işinin ehli. Kendi Seamaster'ımı da periyodik bakıma verdiğim yer.
Atatürk Bulvarı, Meşrutiyet Caddesi girişindeki Etap Saatden görüş alabilirsiniz...
Merhaba citizen eco drive modellerinde sıkça yaşanan pili yeterli kadar şarj edememe durumu gibi gözüküyor.Büyük ihtimalle içindeki enerji depolayıcı pilin değişmesi gerekecektir.Yanlış hatırlamıyorsam 6 ay önce İstanbul da Cengiz usta (Bengi saat) arkadaşımınkini 150tl ye değiştirmişti orjinali ile.Ömür boyu pil değiştirmeyeceksiniz diye lanse edilen saatlerin bozulan pilinin ücretsiz değiştirilmesi gerekirken 150tl olmasıda Citizen in ayıbıdır diye düşünüyorum.
Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar, haftasonu imkanım olursa uğrayayım.