Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Phoenix artisan DOC DE alet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
2ymg4n7.jpg
Forumda bu aletle ilgili yorum bulamadim.
Cok farkli bir tasarim komsular; hem ust kapagi hem koruma bari tarakli yapılmış. Cok agresif gorunmesine ragmen muazzam yumusak bir tiras yaptigi, ciltte hic tahris yasatmadigi ve temiz bir tiras verdigi iddia edilmis uretici tarafindan.bu sayfadaki yorumlar da dogruluyor ne  derece gercekci bilemem tabi.

http://phoenixartisanaccoutrements.com/p...fety-razor

Evet; bu aleti bilen/kullanan var midir?
Saltuk komşum ben bu aleti phoenix'in kendi sayfasında görmüştüm bildiğim kadarıyla youtube'da bir iki tane incelemesi mevcut. Oradaki videolara göre agresifin agresifi bir alet olduğu ve dikkat gerektirdiği fakat temiz tıraş verdiği konusunda yorumlar vardı.
Video da mild mi diyor yoksa ban mı öyle geldi?
Forumda birisinin vardı. Kimin şuan hatırlayamıyorum. Bu aletin mantığı olabildiğince az miktarda köpüğü kaldırıp daha fazla geçiş sağlamak üzerine kurulu yanlış hatırlamıyorsam. Benim de aklımda olup önceliğimde olmayan bir alet.
Agresif goruntusune ragmen cok yumusak tiras verdigini soylemisler sitede. Yorumlarda da oyle diyorlardi kullananlar "de89 ayarinda mild his veriyor ancak tirasi gayet yakin "gibisinden. Merak ettim acikcasi, cildi zorlamadan yakin tirasi sagliyorsa gercekten denemeye deger diye dusunuyorum.