Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhabalar ,
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhabalar ,

Ben Muratcan Karabıyık , 26 yaşındayım Okan Üniversitesi Son sınıf öğrencisiyim , Efe Av Ticaret firmasının veliahttıyım . Smile http://www.efeav.com.tr/ Web sitesinin kurucusu yöneticisiyim . Benim esas hobim çakılar ve bıçaklar yanlız bunun dışında ustura ile ilgilenmeye başladım . Sitenize şans eseri adımız geçtiği için buldum , doğru tıraş ekipmanı ile doğru tıraşı araştırırken denk geldim . Sizlerden öğrenmeye geldim , yanlış anlaşılmak istemem %100 reklam amaçlı gelmedim genelde seyirci olacağım .

Saygılarımla ,
Aramıza hoş geldiniz. Geleneksel tıraş konusunda forumdan çok şey öğreneceğiniz kesin. Bir hobiniz daha olacak. Bu arada benim de çakılara merakım var. Ancak, bu merak hobi düzeyinde değil. Bir adet Victorinox Huntsman İsviçre çakısı, 1 adet Opinel No: 8 karbon çakı ve 1-2 adet çok fonksiyonlu çakım var. Hazır sizi bulmuşken, Opinel marka karbon çakıyı kararmaya karşı en iyi nasıl koruyabilirim? Gördünüz mü, selam verdiniz borçlu çıktınız. Smile
Keyifli tıraşlar.
Hoşgeldiniz Muratcan komşum. Doğru tıraşı bulmak istemeniz güzel bir şey. Umarım en kısa sürede siz de güzel bir başlangıç seti oluşturursunuz.
Forumda belirli kurallar dahilinde satış yapmak da yasak değil. Belki bizi çok güzel usturalarla buluşturursunuz bir gün. Kim bilir. Smile
Foruma hoş geldiniz.
(04/11/2015, Saat: 21:44)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramıza hoş geldiniz. Geleneksel tıraş konusunda forumdan çok şey öğreneceğiniz kesin. Bir hobiniz daha olacak. Bu arada benim de çakılara merakım var. Ancak, bu merak hobi düzeyinde değil. Bir adet Victorinox Huntsman İsviçre çakısı, 1 adet Opinel No: 8 karbon çakı ve 1-2 adet çok fonksiyonlu çakım var. Hazır sizi bulmuşken, Opinel marka karbon çakıyı kararmaya karşı en iyi nasıl koruyabilirim? Gördünüz mü, selam verdiniz borçlu çıktınız.  Smile
Keyifli tıraşlar.


Sayın ms_1907 ,

Hoşbulduk Smile , İnşallah en sevdiğim işlerin başında araştırmak gelir , bir hobiye tam olarak dönüşürmü bilmem ama en büyük sıkıntım çok hassas bir cildim var ve bu sebepten haftada 1 tıraş oluyorum .

İlerde belki hobiye dönüşür , bıçak çakı hobisi uzun soluklu olmayan ama zevkli bir hobidir , uzun soluklu olmamasının en büyük sebebi ekonomik problemlerdir , çünkü sonu olmayan bir sektör , araba biriktirilir ( benim hobilerimden biri Smile ) bir yerden sonra araba bulamaz olursunuz hepsini almışsınızdır .

Opinelin Karbon serilerinin amacı ağaç vb. uygulamalarda kullanmaktır , kararma onun en büyük özelliğidir , içeriğindeki yüksek karbon oranından olur , buna en gel olmamızın pek bir şansı yok , yavaşlatmak amaçlı yağlı bırakabiliriz işimiz bittikten sonra , oksijenle olan tepkimeyi azaltacaktır , yada patina işlemi uygulanabilir , onu google'dan araştırabilirsiniz bölgesel paslandırıyoruz ürünü , yada ıslak kullanımdan kaçıncaz bunun en iyi çözümü inox olan serileri kullanmak olacak .

Estafurullah , bilgi paylaştıkça güzeldir yardımcı olmak benim boynumun borcu , her zaman bana ulaşabilirsiniz her konu için info@efeavticaret.com

Saygılarımla
(04/11/2015, Saat: 21:45)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz Muratcan komşum. Doğru tıraşı bulmak istemeniz güzel bir şey. Umarım en kısa sürede siz de güzel bir başlangıç seti oluşturursunuz.
Forumda belirli kurallar dahilinde satış yapmak da yasak değil. Belki bizi çok güzel usturalarla buluşturursunuz bir gün. Kim bilir. Smile

Sayın cihankeskin ,

Hoşbulduk Smile ,

Mutfak bıçakları ve usturalar sektörel olarak daha çok girmek istediğim bir konu , yeterli bilgi birikimine sahip değilim ama fazlasıyla büyük bağlantılara sahibim bunu konu ile ilgili tabikide ilerki tarihlerde olacaktır , özellikle Almanya , Japonya , İtalya ve Amerika bu konuda bizim en büyük tedarikçilerimizdir.

Uygun bir set ile ilgili araştırmalara başladım tabikide önceliğim Böker oluyor çünkü elimin altındaki marka .

Saygılarımla

(04/11/2015, Saat: 21:46)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Foruma hoş geldiniz.

Teşekkürler Hoşbulduk Smile
Sayın efeav.com.tr,

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, yeni paylaşımlarda görüşmek üzere...
Bicak koleksiyoneri olarak, firmanizinda eski musterilerinden olarak hosgeldiniz demek istedim. Hayirli sohbetler
(04/11/2015, Saat: 22:42)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bicak koleksiyoneri olarak, firmanizinda eski musterilerinden olarak hosgeldiniz demek istedim. Hayirli sohbetler


Teşekkürler sn. dikdik_s , bir konuda koleksiyonunuzu ve duvardaki serginizi gördüm son zamanlarda gördüğüm en iyisiydi Smile .

Saygılarımla , Hoşbulduk
Muratcan bey hoşgeldiniz. Mesleğiniz icabı forumumuza renk kattınız demek isterim. Bir ustura edindikten sonra bir de bıçak edinecektim, e artık nasıl halledeceğimiz belli oldu. Websitenizi inceledim, çok güzel ürünleriniz var. Kaliteli bir tırnak makası da bakıyordum, onu da buldum sitenizde.

Bir de tavsiyede bulunmak isterim. Size olan hitabı kolaylaştırmak için kullanıcı adınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Bunun için adminimizden yardım almanız gerekecektir. Web adresinizi, imza kısmına yazabilirsiniz, eski yeni her mesajınızda görünür.
Sayfalar: 1 2 3