Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İstanbuldan sevgiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Herkese selamlar, bir kaç aydır forumu takip ediyorum, daha önce almanyada yaşadığım için arkadaşlardan markaları teknikleri vs biraz öğrenmiştim.. Bir kaç ay önce sözlüme bahsetmistim o da annesiyle gidip bana bir adet merkur makina ve omega pure badger fırça almış karabulut ticaretten, dün bohçam gelince ben de kavuştum takımlarimaSmileSmile aksam eve gidince fotoğraflari göndereceğim, eminim buradaki degerli uyeler benim takımın model bilgilerini ve özelliklerini söyleyebilirler.

Herkese iyi haftasonlari ve keyifli forumlar..
Hosgeldiniz
Yeni ekipmanlarinizi keyifle kullanmaniz dilegiyle...
hoşgeldiniz
tabi modellerini söyleriz

hayırlı olsun yeni ekipmanlarınız.
Hoşgeldiniz yeni ekipmanlarınızla keyif tıraşlar ve keyifli forumlar.
Evet arkadaşlar ekipman bu, daha hiç kullanmadım karabulut ticaretteki beyefendi değiştirebileceğimi söylemiş.. Gerçi çok vakit geçti alınalı bakalım. Simdi benim sakallarım çok seyrek, hatta köseye kaçan boşluklar var o yüzden Traş olmadığım zaman ergen gibi gözüküyorum, Traş olma sıklığım haftada 2.

Makinenin 23c olduğunu düşünüyorum, çünkü mild bir alet alın mutlaka demiştim, Yakın zamanda karabulut ya da impa ticarete gidip bir adet sabun, sabunu basmak için tas ve stand alacağım..

Yorumlarıniz için şimdiden teşekkürler, telefondan yazdığım uzun bir mesaj oldu sürç-ü lisan ettiysek affola..

Herkese iyi akşamlar, keyifli forumlar..


43bc782c3653414524e45120c7cc5afb.jpg

Sent from my ASUS_T00J-D using Tapatalk
Fırça Omega pure black 13109
Alet Merkur 23C
Eyvallah Hocam mesajı atarken anneme çay yapayım mı demiştim annemden bile hızlı cevap verdinSmileSmile Değiştirmem gereken bir ürün var mıdır yoksa başlangıç için güzel bir set midir.? Siyah badgerlar pek tutulmuyor galiba hazır fırsat varken bir silvertip mi alsam diyordum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Komşum sözlünüz hediye almış, ben yerinizde olsam bir tek hatırası için muhafaza ederdim. Makine zaten hoş, fırçanın da sapı ve ergonomisi güzel. Pure Badger pek tutulmaz ama dediğim gibi siz hatırası için tutabilirsiniz. Yine de degistireyim diyorsanız Karabulut ticarette alternatifini bulabilir misiniz bilmiyorum. İstiyorsanız şayet best badger fırçalar ve daha üstü daha konforlu tıraşlar verir.
Komşum çok sağol, ben onu tutayım o zaman haklısın, zaten alacaklarim var biraz, gaza gelmeyeyim en iyisi, yarın hepsini deneyeceğim inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoş geldiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun.
Sayfalar: 1 2 3