Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Kasım Teması - NoShaveNovember / Movember, Testember, NOVember
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Evet arkadaşlar. Ekim ayı neredeyse bitti yakında Kasım ayına giriyoruz. Kasım ayı için şuan elimizde iki tema var. Farklı öneriler varsa arttırabiliriz.

No Shave November / Movember: Bu benim asla yapamayacağım ama oldukça yaygın bir tema. Asıl amacı prostat kanseri başta olmak üzere erkeklerin yaşadığı sağlık sıkıntılarına dikkat çekmek. Hiç tıraş olmamak veya bıyık bırakmak gibi iki şekilde uygulanabiliyor. Benim şahsen beceremeyeceğim bir tema. O kadar uzun süre sakallı kalabileceğimi sanmıyorum. Yine de katılacak cesur arkadaşlardan haftada bir sakal fotoğrafı bekliyoruz. Sakal bırakmasak da konuyu incelemek isteyen arkadaşlar https://www.no-shave.org/ adresinden faydalanabilirler.

Testember: Geçen buluşmadan sonra, "Abi elimizde çok tester birikti." diyen arkadaşların imdadına koşmak için bu tema uygun olacaktır sanırım. Elden geldiğince testerlarımızı bitiriyoruz. (Şahsen bende 1 aydan fazla gidecek kadar tester var.)

NOVember: NOVember - New Old, Vintage tıraş aletleri, fırçaları sabunları vb. kullanarak tıraş oluyoruz.
No Shave November bu kadar organize ve anlamlı olduğunu bilmiyordum, sanırım ben deneyeceğim Smile Organizasyona da katılacağım, çok zor ama houşma gitti Smile
Bir fikir de benden. NOVember - New Old, Vintage ayı olabilir. Elimizdeki koleksiyonluk eski aletlerle tıraş oluruz, yorumlar yaparız. Güzel bir tema olur bence.

Sakal bırakma fikri beni de sarmaz malesef. 70'lerin arabeskçileri gibi Smile

Cihan komşum, bu ayın temasını tek olarak belirleyelin. October teması karmaşadan dolayı September'a göre çok zayıf geçti ve katılım çok düşük oldu malesef.
Ben yine 3 temadan yanayım. Tek temada aslında katılım daha da sıkıntılı olacaktır. Eylül teması ilk defa yaptığımız için canlıydı.
(30/10/2015, Saat: 15:59)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben yine 3 temadan yanayım. Tek temada aslında katılım daha da sıkıntılı olacaktır. Eylül teması ilk defa yaptığımız için canlıydı.

Tamamdır komşum, nasıl istersen. NOVember fikrine ne diyorsun, yapalım mı? Arkadaşların gizli hazinelerini ortaya çıkartalım bu ay Smile
Bence güzel fikir. Smile
(30/10/2015, Saat: 15:57)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir fikir de benden. NOVember - New Old, Vintage ayı olabilir. Elimizdeki koleksiyonluk eski aletlerle tıraş oluruz, yorumlar yaparız. Güzel bir tema olur bence.

Sakal bırakma fikri beni de sarmaz malesef. 70'lerin arabeskçileri gibi Smile

Cihan komşum, bu ayın temasını tek olarak belirleyelin. October teması karmaşadan dolayı September'a göre çok zayıf geçti ve katılım çok düşük oldu malesef.

NOVember, Harika fikir! Forumda neredeyse herkeste tek tük de olsa, ustura da olsa, kartuş (sensor sayılabilir) da olsa eski aletler var. Herkesin çok daha rahat katılacağı bir tema olur.

Geçen ay forumda sadece kısıtlı bir kitleye hitap ediyordu Faena veya Razorock kolay erişilebilir ürünler olmadığı için.

Noshave november bizim paylaşımda bulunacağımız bir tema olmayabilir o yüzden bence buraya eklemeyelim. Zaten farkındalık projesi olduğu için farklı bir başlığı hakediyor bence bu etkinlik. Onun dışında Testember için de evet elimizde birkaç sample var ancak forumun genelinde böyle bir sample birikimi olduğunu düşünmüyorum. Buluşmaya gelen 7-8 kişi katılabilir, o da eğer o sample'ları şu an kullanmayı düşünüyorsa.
No-Shave November, espri olarak başlamıştı ama dünyada aynı temada çalışmalar mevcutmuş. Hoş ama cesaret ister cidden Smile.

NOVember-New Old, Vintage güzel bir tema aslında, deneyebiliriz ve temaya eklemek hoş olabilir sayın üstadlar Smile.
Sakallarımı biraz dinlendirmek istiyordum. Çok iyi denk geldi NOvember Smile
Baştan söyleyeyim şaka ediyorum,kimse alınmasın Smile
Kasım kasmayalım teması olsun Smile herkes istediğini kullansın. Olmuyorsa haftanın salı günleri Salı sallayın günü olsun. Dolaba elimizi atıp ne geliyorsa onla tıraş olalım. Smile
Perşembe günleri de Arko sabunla tıraş olup bol alkollü bir kolonyayla bitiris yapıp perişan olalım;Smile
Cumalari mübarek gün, haciyagi gibi kokan ne varsa boca edelim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10