Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Kasım Teması - NoShaveNovember / Movember, Testember, NOVember
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bugünkü NOVember tıraşım Filarmonica ustura ile oldu. İlk usturamla ilk tıraşım Smile Tıraşı gerçekten mükemmel, çok beğendim. @chinaski üstadımdan bana geçen harika bir ustura. Tüm bu usturaya geçiş sürecinde bana çok destek oldu sağolsun, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ustura tıraşı olduğu için köpüğü gevşek yaptım. Geofatboy'un videolarında görürsünüz. Zaten @chinaski üstad da sağolsun beni bu konuda uyarmıştı. Cold River sabunu bu şekilde malesef kayganlığını iyice kaybetti. DE tıraşımda da aslında kayganlığını pek tatminkar bulmamıştım bu sabunun. İçeriğindeki birşey yapış yapış bir his veriyor ve kayganlık hissini engelliyor malesef. Ama her ne olursa olsun cilde verdiği his tartışmasız harika.


2a85d07d0709eac0416ed0fea837cc2d.jpg
@Onurcakmak sıhhatler olsun komşum, memnun kalmanıza çok sevindim. Filarmonica çok özel bir usturadır gerçekten de. Güzel günlerde kullanın.
Bir kase tıraş

zof0nb.jpg

Alet Ayha-al üstadımdan aldığım alet. Ben de diğerleri gibi önce saldırgan tarafla ilk perdeyi geçip, ikinci perdeyi daha uysal olan tarafla hallettim. Biraz da düzeltme yaparak oldukça yakın temiz bir tıraş verdi. Kullanması keyifli bir alet, açıkçası ben sevdim, güzel tıraşı var. Malzemeden dolayı koruma barı yapışır mı diye endişelinirken tam tersi alet gayet güzel kayıyor yüzde. Kyna ve Plissoft ikilisi gayet güzel köpük yaptı, Plissoft gerçekten iyi bir fırça, f/p oranı hayli yukarda. Kyna kremi vasat bulmama rağmen bu fırçayla yaptığım köpük oldukça tatmin ediciydi. Güzel tıraş oldu güzel Big Grin.
Meißner Tremonia Moroccan Rhassoul ile 2. tıraşım. Eğer iyi yüklenirse gerçekten de oldukça başarılı bir ürün. Tavsiye edebilirim. Buram buram kakule kokuyor. Baharat seven arkadaşların hoşuna gidecektir. Diğer iki Meißner sabunu da denedikten sonra yorum yazacağım.

11qidmc.jpg
NOVember tıraşım. Eversharp Hydro Magic '500

Çok keyifli bir tıraşı var bu aletin. Ama jiletin biraz daha keskin olması lazım.


ad92553c8cdbb58e3a40077c5a60c0cb.jpg
Movember zorlamaya başladı. Neredeyse her gün kesicem bugün sakalı diye uyanıyorum lakin kesemiyorum. Biraz irade, biraz da başlamışken bitirme hırsı. Forumlara girip çıkmak çok hırpalıyor bu süreçte en çok bunu hissettim.
(15/11/2015, Saat: 19:37)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Movember zorlamaya başladı. Neredeyse her gün kesicem bugün sakalı diye uyanıyorum lakin kesemiyorum. Biraz irade, biraz da başlamışken bitirme hırsı. Forumlara girip çıkmak çok hırpalıyor bu süreçte en çok bunu hissettim.

Neden tıraş yok, bu isyan niye/kime Smile
(15/11/2015, Saat: 19:51)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neden tıraş yok, bu isyan niye/kime Smile

Valla baktım kimse NoShaveNovember yapmıyor, tema öksüz kaldı bari ben yapayım dedim. Bir de sakallarımı neredeyse bir senedir adam akıllı hiç uzatmadım, merak ediyorum 1 aylık sakal nasıl duracak falan. 3 haftayı devirdik bakalım.
(15/11/2015, Saat: 19:55)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Valla baktım kimse NoShaveNovember yapmıyor, tema öksüz kaldı bari ben yapayım dedim. Bir de sakallarımı neredeyse bir senedir adam akıllı hiç uzatmadım, merak ediyorum 1 aylık sakal nasıl duracak falan. 3 haftayı devirdik bakalım.

Bak sana güzel bir fikir vereyim, biriken tıraş enerjini alır Smile



Ben tavsiye etmem. Doğal görüntüsü bu şekilde bozulan sakal çok tuhaf gözüküyor. Hatta sakal bırakmanın kuralları vardı bir yerde. Orada da diyordu.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10