Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yurtdışı Sitelerinden Alışveriş - Soru&Cevap
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Bende yaqi sagrada familia almayı düşünüyorum. Aynı korkular bende de var. Ne yapsam bilemedim
normalde virüs esyalar ustunde fazla kalamıyo diye biliyorum ama herseye karsı alırken eldivenle alıp ustune dezenfektan sıkıp sonra acınca tekrar dezenfektan yapıp oyle kulanıcam ama dediğimgibi insallah gelir virusten dolayı
Komşular istediğinizi alın yurtiçi yurtdışısı kalmadı zaten corona olayının artık. Ek olarak kargo gelene kadar virüs falan kalmaz zaten işleme tabi tutmadan kullanabilirsiniz.
(28/03/2020, Saat: 22:05)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşular istediğinizi alın yurtiçi yurtdışısı kalmadı zaten corona olayının artık. Ek olarak kargo gelene kadar virüs falan kalmaz zaten işleme tabi tutmadan kullanabilirsiniz.

Yurtiçinden almak istedim, hatta satın aldım fakat bu sefer de ptt kargo engeline takıldım. Aradığımda sabah dalga geçtiler inşallah bu sene gelir siz bekleyin diye. Sabrımı deniyorlar herhalde.
Ocak ayında aliexpress den almış olduğum 2 ates siparişimin birisi cihet hazırlama listesinde 2 haftadır bekliyor.Biri de yeni gümrük den çıkmış.Herhalde ptt teslimatları durdurdu.Daha önce başıma böyle bir olay gelmedi.
Selamlar,
Etsy üzerinden bir sipariş vermeyi düşünüyorum.Bu sıkıntılı ortamda elime ulaşır mı acaba?
Yakın dönemde yurtdışı alışverişi yapan komşularım bilgi verirse sevinirim.
28/03/2020 de siparis vermistim fakat halla bi gelisme yok halla yolda gozukuyor
Geçtiğimiz ayın 17’sinde Rusya’dan yola çıktı siparişim, halen yolda görünüyor Smile Bu sıralar yurtdışı siparişi vermenizi pek tavsiye etmem.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.Sanırım ertelemek en doğrusu olacak.
(26/04/2020, Saat: 19:06)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederim cevaplarınız için.Sanırım ertelemek en doğrusu olacak.

27 martta Aliexpresste siparis verdigim urun 21 nisanda gumruklendi yarın dagitima cikicak. Yurt dışından urunler geliyor komşum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16