Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Bump repair jel kullanımı hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar,

Forumu inceledim ancak aklımdaki soruları tam olarak cevaplayan bir konu göremedim,gözümdende kaçmış olabilir.Geleneksel tıraşa acemi olduğumdan sorduğum soru size abes gelebilir,şimdiden kusuruma bakmayın.

Piyasada satılan bump repair jel tarzı ürünler traş öncesindemi kullanılır yoksa sonrasındamı?Ambalajın üstünde tıraş öncesi veya sonrası diye bir ibare yok.Bu ürünün kullanımı tıraşın kalitesine nasıl bir artıda bulunur? Günlük 2 perde traş olan birisiyim,bu ürünün günlük kullanımı orta uzun vadede probleb yaratırmı??

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
genelde bu tip ürünler saliilik asit içeren cilt inceltici ürünler oluyor. cildi biraz incelterek kılların çıkışını kolaylaştırıyor. genel kullanılan bir tıraş ürünü değil. tıraştan sonra (mümkünse tıraştan hemen sonra değil cilt bir knini topladıktan sonra) sorunlu yerlere lokal olarak sürün. forumdabirçok arkadaş aynı sorun için benzer etkiye sahip olduğundan, aspirin+kolonya karışımı kullanıyor.
Boyun bölgemin sakalin bittigi yerleri için zaman zaman aspirin+kolonya karışımı kullanıyorum. Oldukça faydası olur.
Neler kullanmadım neler,balıkesirden asit yüzdesi sıfıra yakın zeytinyağı bile getirdim sırf tahrişi engellesin diye.Malesef öyle ters yapıda bir sakalım varki bu tip ürünleri kullanmam lazım.Bump repairi tıraştan 1 saat kadar önce kullanıyordum ve işe yarıyor gibi.Yanaklarımın alt taraflarında sağlı sollu düğme var,sakallar spiralmi çıkıyor ne yapıyor anlamadım.Çenemin 2cm altından itibaren sakallar yön değiştiriyor.Her 10 traşımın 8 inde nokta kanama ve kızarıklık oluyor.Bu 8 i 2-3 e indirsem başka birşey istemem.Keşke standart bir sakalım olsaydı.
Aspirin kolonya karışımını deniyeceğim,forumda aspirin kolonya ile ilgili bir konuya rastlamıştım incelerim.Anladığım kadarıyla günlük kullanıma uygun birşey değil.
Biraz tıraş oluş şeklinizden bahseder misiniz? Hangi tıraş aleti, krem-sabun, fırça, jileti kullanıyorsunuz? Sakalınızın ve yaptığınız köpüğün fotoğrafları ile birlikte paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.