Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: kartuj
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
herkese merhaba,
acaba wilkinson hydro 3 yedek kartuş türkiye de nasıl temin edebilirim
bilgisi olan varmı?
merhaba kartuşlu ürünler hakkında forumumuzda bir içerik mevcut değil
yinede sadece quatro gördüğümü hydro ya hiçbir yerli perakendecide
rastlamadığımı iletmek isterim

aramıza hoşgeldiniz

illede wilkinson derseniz classic i öneririz kipada mevcut

191169608_tn50_1.jpg
Selamlar hoş geldiniz. Herhalde geleneksel ile ilgilenmek için daha hazır hissetmiyorsunuz, kartuşu sorduğunuza göre Smile. Forumda kartuşla ilgili çok paylaşım yok site yöneticimizin dediği gibi, ama kartuş kullanan ve konu hakkında tecrübeli arkadaşlarımız var forumda. Şayet tanışma yazınızı görürlerse onlar da yorum yaparlar sanırım.

Ama kendinizi gelenekseli denemek için hazır hissederseniz BigHillMe üstadın belirttiği Wilkinson makine ile başlangıç yapın bence de.

Tekrar hoş geldiniz.
(16/10/2015, Saat: 23:19)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar hoş geldiniz. Herhalde geleneksel ile ilgilenmek için daha hazır hissetmiyorsunuz, kartuşu sorduğunuza göre Smile. Forumda kartuşla ilgili çok paylaşım yok site yöneticimizin dediği gibi, ama kartuş kullanan ve konu hakkında tecrübeli arkadaşlarımız var forumda. Şayet tanışma yazınızı görürlerse onlar da yorum yaparlar sanırım.

Ama kendinizi gelenekseli denemek için hazır hissederseniz BigHillMe üstadın belirttiği Wilkinson makine ile başlangıç yapın bence de.

Tekrar hoş geldiniz.

Şimdi kartuş soran yeni komşunun altı ay sonra en az 3 DE, 8 çeşit filet , 5 tür tıraş sabunu, kremi sahibi , İmpa'nın değerli patronu Mustafa beyin yakın tanıdığı olacağı ve 3-5 yeni ingiliz sitesini hergün ziyaret edeceği içime doğuyor nedense Smile Aramıza hoşgeldiniz.. Smile
Merhabalar
Foruma hoşgeldiniz
Bu modeli yerli piyasada hiç görmedim. Eğer neden tercih ettiğiniz hakkında bilgi verirseniz bizde dilimiz döndüğünce ona benzer tavsiyelerde bulunabiliriz. Ama eger sırf estetik olarak beğeniyorsanız malesef diyelim. Bulması çok zordur.
Hoşgeldiniz. Forum genellikle geleneksel şekilde tıraş olan kişilerin olduğu bir forum. Bu modeli ben de hiç görmedim. Forum geleneksel tıraşa ilgi gösterirseniz sizin için sanırım çok daha fazla faydalı olacaktır.
Wilkinson hydro serisi 2 sene önce stoklarımızda vardı.
Bu seri wilkinsonun tüm hatalarını giderdiği çok tutacağını umduğum bir modeldi fakat hiç talep görmedi. Çok iyi düşünülmüş benzersiz özelliklerini linkten izleyebilirsiniz.

http://youtu.be/3OZ-NPpchbw

Şimdilik sadece yurtdışından temin edilebiliyor.
Benim bile kartuşla tıraş olasım geldi videoyu izleyince.
(19/10/2015, Saat: 00:24)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benin bile kartuşla tıraş olasım geldi videoyu izleyince.



Smile