Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: DİKKAT: Shavemac ten Alışveriş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(13/10/2015, Saat: 14:31)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence knot aynıysa sadece sap için uğraşmayın. 25€ İadeyi kabul edin. Ha sizin için bu çok önemli bir fırçaysa tabi değişim sağlamak daha önemli.

Yok hocam incelemede sapların aynı olduğunu göstermek amaçlı thater in yanına koyacaktım gelseydi 173 sap. Onun dışında büyük ihtimalle incelemeden sonra satarım.

Dediğiniz gibi 25 Eur iadeyi kabul edicem %90 ihtimalle.
Belki knotu çok seveceksiniz. Sapı yüzünden satmak isteyeceksiniz. Birebir değişim daha iyi olabilir.
Üstad inceleme sonrası satmayı düşünüyorsanız değişim yapmayın, 25 euro iade güzel bir teklif. Hem tekrar kargo ile ugraşırsanız gümrükte takılma ihtimali var yine Confused .
(13/10/2015, Saat: 15:02)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstad inceleme sonrası satmayı düşünüyorsanız değişim yapmayın, 25 euro iade güzel bir teklif. Hem tekrar kargo ile ugraşırsanız gümrükte takılma ihtimali var yine Confused .

Aynen hocam. Şu an çok müsait değilim, akşam mail atarım shavemac e iade için. Ancak bundan sonra direkt shavemac ten birşey alacağımı sanmıyorum. İade edecekleri tutar, gümrük ücretine bile yetmiyor.

@Turkuvaz hocam, shavemac le ilgili ciddi sıkıntılar var. Adamlar ne dediysem tam tersini yaptı. Tekrar gümrükle uğraşmak riski oldukça fazla.
Sayfalar: 1 2