Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Acca Kappa Muschio Bianco sabun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
@Chinaski

Ellerine sağlık komşum, kaliteli incelemeler peşi sıra geliyor. Usturalarında benim gözüm var söylemiştim Big Grin Şaka bir yana geçmiş olsun sana bir şey olmamış. Bir grelot nedir ki doğum gününde hediye alalım Smile

Dipnot: Üzerinde maçalar olan usturada ekstra gözüm var ona özen gösterBig Grin
Kaptan neyse ki tutmaya çalışmadım Smile le grelot cok temizdi ya üzüldüm, zaten bahtsız ustiraydi o, aldığımdan beri aksilik oldu hep Smile

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inceleme için teşekkür ederiz Chinaski üstad. Usturanıza üzüldüm, geçmiş olsun, Allah'tan size birşey olmamış.
Ben teşekkür ederim btoprak üstadım, çok sağolun.
Teşekkür ederiz Chinaski komşum, güzel inceleme olmuş.
Chinaski hocam ellerine sağlık. Güzel bir inceleme olmuş.
Benim de bir süredir aklımda olan bir markaydı. Hatta bir süre önce bu marka ile ilgili bir başlık açmış, pek dönüş olmayınca tıraş ürünlerini kullanmış olan olmadığını anlamıştık.
İyi bir referans oldu teşekkürler.


http://geltir.com/showthread.php?tid=5757
İnceleme için teşekkürler üstad.
(26/09/2015, Saat: 03:59)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederiz Chinaski komşum, güzel inceleme olmuş.
Teşekkürler Mehmet komşum, bugün son bir inceleme daha yapıp sezonu kapatacağım sanıyorum Smile

(26/09/2015, Saat: 04:12)ferhat1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Chinaski hocam ellerine sağlık. Güzel bir inceleme olmuş.
Benim de bir süredir aklımda olan bir markaydı. Hatta bir süre önce bu marka ile ilgili bir başlık açmış, pek dönüş olmayınca tıraş ürünlerini kullanmış olan olmadığını anlamıştık.
İyi bir referans oldu teşekkürler.

http://geltir.com/showthread.php?tid=5757

Ferhat komşum, o zaman kimse kullanmıyormuş demek ki, ben de geçen ay alıp kullanmaya başladım Smile İnternette de çok bilgi yok bu sabunla ilgili. Ben teşekkür ederim.
Güzel incelemeler için çok teşekkürler Chinaski. Ortamlarda da pek adı geçmeyen bir İtalyan Acca Kappa. Merak ediyordum ancak "ona gelene kadar..." diye düşündüğümden edinmedim hiç. Olmasa da olur olarak yorumlayayım mı yazınızı yoksa peşine düşeyim mi Smile
(26/09/2015, Saat: 11:18)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel incelemeler için çok teşekkürler Chinaski. Ortamlarda da pek adı geçmeyen bir İtalyan Acca Kappa. Merak ediyordum ancak "ona gelene kadar..." diye düşündüğümden edinmedim hiç. Olmasa da olur olarak yorumlayayım mı yazınızı yoksa peşine düşeyim mi Smile

Ben teşekkür ederim Hellhound, listenizde alınacak başka ürünler varsa Acca Kappa için bu kadar vermeyin derim. Benim ilgimi çeken ve merak ettiğim bir üründü, bir anda karşıma çıkınca aldım. Gayet başarılı bir ürün olsa da bu kur seviyesinde bu fiyata peşine düşmeye gerek yok bana kalırsa.
Sayfalar: 1 2 3