Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: YAPRAK JİLET ÖNERİSİ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Kapıda ödeme olması lazım, http://www.geltir.com/thread-4949.html bu başlıktan ödeme seçeneklerine bakabilirisiniz. Bayram dönüşü Mustafa Bey e telefondan ve ya buradan ulaşırsanız her konuda yardımcı olacaktır size.
(22/09/2015, Saat: 15:18)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kapıda ödeme olması lazım, http://www.geltir.com/thread-4949.html bu başlıktan ödeme seçeneklerine bakabilirisiniz. Bayram dönüşü Mustafa Bey e telefondan ve ya buradan ulaşırsanız her konuda yardımcı olacaktır size.

Abi bide bu yaprak jiletleri kullandıktan sonra atmalımıyız kaç kullanımlık bunlar
(23/09/2015, Saat: 15:22)yskoc52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi bide bu yaprak jiletleri kullandıktan sonra atmalımıyız kaç kullanımlık bunlar
Her jiletin kullanım ömrü farklı oluyor komşum, dayanıklı jiletlerle 3 belki 4 tıraş olunabilir. Bu sayı tekniğe, sakal sertliğine ve yoğunluğuna göre de değişiklik gösteriyor elbette. Benim kanaatim 2 tıraştan sonra jileti zorlamanın iyi olmadığı yönünde. Atacağınız jiletleri de bir cam kavanoz ve ya metal bir kutuda biriktirip sonra geri dönüşüme atmak en iyisi.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(23/09/2015, Saat: 15:31)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her jiletin kullanım ömrü farklı oluyor komşum, dayanıklı jiletlerle 3 belki 4 tıraş olunabilir. Bu sayı tekniğe, sakal sertliğine ve yoğunluğuna göre de değişiklik gösteriyor elbette. Benim kanaatim 2 tıraştan sonra jileti zorlamanın iyi olmadığı yönünde. Atacağınız jiletleri de bir cam kavanoz ve ya metal bir kutuda biriktirip sonra geri dönüşüme atmak en iyisi.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah abicim sağolasın.
Sayfalar: 1 2