Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yeniyim bende.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar. Herkese Sihhatler olsun. Forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum. Buraya bakarak yeni başladım bende. Daha önce mach 3 turbo ve proglide kullandım ama kıl dönmesi vs sorunlarım oldu. Burda ki tavsiyeler üzerine Ej d89 aldım. Boğaz kısmım sorunlu olduğu için keşke almasaydım mı diyorum çünkü perde sayısını artırınca batık oluyor. Bu arada permasharp kullanıyorum. Son 2 haftadır Yumanın koruma barını kırıp o şekilde tıraşa başladım. Ne tahriş var ne kesik daha temiz bir tıraş . Muhle r41 memnun eder mi sizce önerilerinizi bekliyorum .

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hoşgeldiniz. de' ler hakkında benden fersah fersah tecrübeliler var, beni de acemi olarak görebilirsiniz jilet tutucu konusunda. ben de de89 kafalı farklı bir alet kullanıyorum. orta üzeri keskinlikte jiletlerle iyi çalıştığını söyleyebilirim. mühle ve polsilver jiletler ile 2 perdede temiz tıraş veriyor benim standartlarıma göre. önce bir süre şans verin elinizdeki alete derim.
Ehkaa dostum foruma hosgeldin.
Bir anda R41 e gecersen buyuk bir degisim olur diye dusunuyorum. Oncelikle 34 yada 38c modellerini tavsiye ederim. R41 harbi cok agresif.
Hoşgeldiniz. Yuma' nın koruma barını kırıp tıraş olmayı başardığınıza göre bence R41' e geçmenizde bir sakınca yok hatta daha güvenli olacaktır... Fakat elinizdeki alete biraz daha şans vermelisiniz.
Foruma hoş geldiniz bende onlytnt üstada katılıyorum


Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoşgeldiniz. Üye olduysanız artık çok geç. Ne bulduysanız alıp memnun olmadıklarınızı burada satarsınız gibi geliyor bana.Biri bizi durdursa iyi olur.
Hoş geldiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun.
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz. Arkadaşlara katılıyorum. Bu iş biraz deneme ve yanılma. Şuan temiz tıraş olamamanız tekniğinizle alakalı. Geliştirdikçe daha iyi olacaktır.
Hoşbulduk. Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Biraz daha sabredeyim

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2