Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Favori Domuz Fırçanız!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bütün berberlerde kullanılan piyasada en çol bilinen fonex domuz kılı fırça 9 aydır kullanıyorum. Yüzümü pamuk gibi yapıyor.
Omega ovankol,
Semogue SOC cherry! Acelem varsa Semogue 610. Bütün vücut tıraş olacaksa omega 49
Bugün yeni aldığım semogue 820 fırçamı kullandım. Daha ilk kullanımda keyifle kullandım. Çok hoşuma gitti. Bir önceki Nom fırçam ile aralarında bence dağlar kadar fark var. 1 Aydır Nom fırçamı kullanıyorum hala yumuşamadı ve kılları anlamadığım şekilde batıyor. Semogue fırçada ilk kullanıma rağmen hiç batma hissetmedim.
(08/02/2020, Saat: 23:40)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün yeni aldığım semogue 820 fırçamı kullandım. Daha ilk kullanımda keyifle kullandım. Çok hoşuma gitti. Bir önceki Nom fırçam ile alarında bence dağlar kadar dar var. 1 Aydır Nom fırçamı kullanıyorum hala yımuşamadı ve kulları anlamadığım şekilde batıyor. Semogue fırçada hiç batma hissetmedim.
Ben de komşuma katılıyorum. Mühle fırçayı ben de aldım. Hiç ama hiç memnun kalmadım.

Semogue daha birinci kullanımda memnun ediyor. Ki bunun sonrası var...



SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 tl'lik Star Domuz kılı fırçam denedigim tüm domuz kılı fırçalardan daha iyi geldi bana. Belki standartların çok altında ama domuz kılı fırça kullanacagım tıraşlarımda çoğu zaman Star marka domuz kılı fırçama elim gidiyor.
10 yıllık Omega 10077, hala diri hala gergin, lügatımızdaki ''domuz gibi'' nin karşılığı sanki Smile suda bekleyince yumuşacık ama hakkını yemeyeyim emektarın. Bence omegalardaki en büyük problemlerden olan ters kıl, şeffaf misina tipi kıl bu ufak fırçada bile yadsınamayacak derecede fazla.
Sapı kıl yoğunluğu kıl rengi sabun yükleyişi semogue soc tabi ki
Yillarca Omega 10049 kullandim, yakin zamanda SOC aldim her ikisi de ayri keyif veriyor. SOC da break in islemini tamamlarsa omurgali olusumdan dolayi favorim olacak gibi


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0ac7809955ba6cc1b84e91ed66fc081e.jpg

Domuz kılı sadece bu fırçalarım var
Vazgeçtim ben domuzdan baya uzun bir süredir...


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9