Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Stirling
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Selam arkadaşlar,

Takip edenlerin gözünden kaçmamıştır naayi hocam sağolsun bir sürü Stirling getirmişti bana Amerika'dan. Çok merak ettiğim bir markaydı ve sample size olarak bir kaç kokuyu eklemiştim envantere bu şekilde. Son bir kaç haftadır -bir iki istisna dışında- Margaritas in the Arctic kullanıyorum ve o kadar memnunum ki, bir inceleme yazmasaydım rahat uyuyamazdım. Resimler sonra eklenecek, anlık bir kararla yazıyorum çünkü. Aynı zamanda diğer kokuları da kullandıkça bu incelemeye ekleme yapacağım.

Hemen değerlendirmeye geçelim;

Marka hakkında: Stirling artisan bir marka. Sadece tıraş sabunu üzerine değil banyo sabunları üzerine de isim yapmış durumdalar. Tamamen doğal içerikler kullandıklarını belirtiyorlar, çünkü çıkış noktaları sabun diye evlerimizde kullandığımız kimyasal bombalarmış. Yabancı forumlarda kokuları övülüyor, ancak genellikle fragnance oil kullanıyorlar. Fiyatları başka bir vurucu nokta ki birazdan değineceğim.

Fiyat: Sample size olarak aldım ben, ki bence çok mantıklı bir hareket müşteri adına. 30gr sabunu 2.5$'a alabiliyorsunuz. 170 gramlık şık bir kutudaki sunumu da 12$. Bence harika!
İçerik: Beef Tallow, Stearic Acid, Distilled Water, Castor Oil, Potassium Hydroxide, Vegetable Glycerin, Essential Oil, Almond Oil, Shea Butter, Coconut Milk, Lanolin, Fragrance Oil, Sodium Hydroxide, Menthol, Sodium Lactate
Koku: Margarita içmedim hiç, o nedenle kıyaslayamıyorum ancak lime gibi ferah hoş bir kokusu var. İlk başlarda beni itse de içeriğindeki mentol ile tam bir yazlık sabun, ve kullandıkça cidden alıştım.
Kıvam: Çok sert değil. Çok yumuşak da değil. Cella'dan bir tık sert diyebilirim.
Paketleme: Sıradan ancak fonksiyonunu yerine getiriyor. Sabunun kıvamını düşününce eğilip bükülüyor, ki bu bence sıkıntı ama fiyatını düşününce bununla yaşayabilirim. Sonuçta kullanmaya başlayınca başka bir kaba basıyorum.

Performans: İlk başlarda iki değişken ile girişmiştim bu sabuna. Paladin yeni gelmişti ve ona da alışık değildim. Bu nedenle ilk köpüklerim eh işte diyebileceğim performanstaydı. Ancak kullanmaya devam ettikçe, elim alıştı su/ürün oranına ve 4-5 köpürtme sonrası elde ettiğim performans çok ama çok memnun ediciydi. Bana bu incelemeyi yazdıran da zaten performansından bu kadar memnun olmam daha önce de belirttiğim gibi. köpürteden önce sabunun üzerine biraz su koyuyorum. Sonra ıslatıp sıktığım fırça ile su hala sabunun üzerinde iken yükleme yapıyorum. Her seferinde muhteşem köpük. Kayganlık on numara, tıraşlarımın 10'da 8'ini ustura ile oldum ve kayganlığı memnun ediciydi. Koruyuculuk olarak da başarılı. Hala en iyi olarak gördüğüm Mike's ile kıyaslıyorum ve benzer dokuda köpükleri var diyebilirim. Mike's ile aynı ligde bana kalırsa performans açısından.

Tıraş Sonrası: Başarılı. Hatta gayet güzel. Pek bir beklentim yoktu ama Stirling'in en parladığı yerlerden biri de tıraş sonrası diyebilirim. Eğer tahrişsiz düzgün bir tıraş olunduysa, muhteşem yumuşak bir surat bırakıyor soğuk su çarpınca. Mentol ile de oldukça ferahlatıcı.

Şimdilik bu kadar, elimde deneyecek daha farklı kokularının olmasına mutlu olduğum bir marka Stirling. Bitince tekrar envanterde bulundururum.
Elinize saglik, guzel inceleme olmus.
İnceleme için teşekkürler. Bence her koku için ayrı konu açılsa daha iyi olur zira farklı kokuların performansı farklı olabiliyor.
(26/08/2015, Saat: 21:07)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnceleme için teşekkürler. Bence her koku için ayrı konu açılsa daha iyi olur zira farklı kokuların performansı farklı olabiliyor.

Aslında tam da farklı kokuların performansları farklı olabileceği için hepsini aynı başlıkta yazmayı düşündüm. Hepsi bir arada durursa farklar daha net ortaya çıkar, direk bir kıyaslama olur bana kalırsa.
Aleksey eline sağlık. Stirling'den Executive Man almıştım (naayi'ye teşekkürlerimle) ancak tam bir hüsran oldu benim için. Strop Shoppe ve Stirling ürünleri muhtemelen içerdikleri parfüm yağlarından dolayı cildimde reaksiyona sebep oluyor. Kayganlığı ve koruyuculuğu da beklediğim kadar üst düzey olmayınca markanın esansiyel yağlı bir sabununu deneme gereği duymadan markayı kara listeye aldım... Şahsi kanaatime göre milliyetçi duygularla birleşen Amerikan pintiliğinin gazladığı bir marka.
İnceleme için teşekkürler


Sent from my iPhone using Tapatalk
İnceleme için teşekkürler.
Keyifle okuduğum , güzel bir inceleme olmuş Aleksey. Eline , emeğine sağlık.
Ben de bergamot lavender cesidini aldim.
Icerik dogal. Hem sigir donyagi hem bitkisel gliserin iceriyor. Kokusu cok hos ve dogal. Kopuk yapmakta biraz zorlandim kremsi bir kopuk yapiyor. Koruyuculugu gayet yeterli kayganligi cok guzel. Tiras sonrasi nemlendirmesi bana pek yeterli gelmedi ama. Kullandikca yorumlarimi yazarim yine. Aleksey komsum gibi ben de begendim bu sabunu .
28s1s0y.jpg11tpgcw.jpg
2v8390k.jpg
Tinypic arada saçmalıyor Smile bende bir defa karşılaştım böyle bir durumla, eklediğin fotoğraf yerine başkası çıkıyor Big Grin

(05/10/2015, Saat: 23:14)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2v8390k.jpg
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7