Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Vie-Long Epsilon Tıraş Fırçaları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Beyler takip edenler muhakkak ki vardır ancak ben yine de bilmeyenler için kısaca özetleyim ,

Vie Long 2015 yılına özel sınırlı sayıda üretim yaparak bir parti fırçayı Giftsandcare üzerinden satışa çıkardı ve kısa süre içerisinde satıldı fırçalar .

BtsbRe.jpg

Porsuk ve at kılı olarak üretilen bu serinin akabinde bu seriden farklı renklerde ancak yine aynı tasarım Epsilonlar stoklara girdi.

Bu sefer ki renkler ,

DN7x4i.jpg

Bu yeni gelen renkli modeller de yine çok kısa sürede satıldı. ( Porsuklardan bahsediyorum , at kılı olanlarda stok sorunu yok gördüğüm kadarıyla )

Porsuk tarafında şu an stoklarda kalan iki model mevcut ,

- Two Band Badger ( 50 / 27 mm ölçülerinde ) ve maalesef sadece fildişi rengi kaldı )  ,
- Silvertip ( 50 / 27 mm ölçüler ve yine fildişi rengi )  

Satın alan arkadaşların olduğunu sanıyorum. Epsilonlarla ilgili yorumları neler ?

Bazı forumlarda 27mm olarak satın alınan düğümlerin 30 mm çıktığını söyleyenler var. Düğüm yoğunlukları ne seviyede mesela ? Kıl kalitesi vs ?

Eğer hakikaten iyi bir seriyse stoklar tükenmeden bir 2 bantlı fırça da ben almak isterim.
Siyah LE'nin 50mm 2 band olanını kullanıyorum. Yıldız markalar dahil denediğim/kullandığım en iyi fırçalardan biri. Eski Simpson 2 Band omurgasında, neredeyse Shavemac Silvertip kıl ucu yumuşaklığında şahane bir düğüm! Ölçüm yapmadım ama 28mm rahat gelir. Stoklar tükenmeden edinmenizi tavsiye ederim.

25foflt.jpg
Garnet eylul sonuna kadar yokmus. Sad
(09/08/2015, Saat: 14:50)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siyah LE'nin 50mm 2 band olanını kullanıyorum. Yıldız markalar dahil denediğim/kullandığım en iyi fırçalardan biri. Eski Simpson 2 Band omurgasında, neredeyse Shavemac Silvertip kıl ucu yumuşaklığında şahane bir düğüm! Ölçüm yapmadım ama 28mm rahat gelir. Stoklar tükenmeden edinmenizi tavsiye ederim.

25foflt.jpg

@ Hellhound sende de yok yok maşallah Smile

Senin elinde farklı alternatiflerde olduğu için mukayese şansın mevcut. Yoğunluğu nasıl peki ? Chubby 2/3 le mukayese edilebilir mi diye sorsam " hadi kalk git bir çay demle gel " dedirtir mi ? Smile

Ve muhtemelen omurgalı bir fırça , gerek kıl tipi , gerek ölçüleri , gerekse de okuduklarım bana omurgalı olduğunu söylüyor ancak yine mesela Chubby 2 yle mukayese etsek omurgasını ne derdin ?

@ Aleksey komşu patlatalım olmazsa ivoryleri. Vat indirimiyle Duke 3 parasına gelecek gibi Smile
(09/08/2015, Saat: 14:50)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siyah LE'nin 50mm 2 band olanını kullanıyorum. Yıldız markalar dahil denediğim/kullandığım en iyi fırçalardan biri. Eski Simpson 2 Band omurgasında, neredeyse Shavemac Silvertip kıl ucu yumuşaklığında şahane bir düğüm! Ölçüm yapmadım ama 28mm rahat gelir. Stoklar tükenmeden edinmenizi tavsiye ederim.

25foflt.jpg

Hayırlı olsun Hellhound fırça çok güzel duruyor çok beğendim bir 2 band sever olarak, olçüleride muazzammış.


Sent from my iPad using Tapatalk
adamentium, Simpson'ın Best kıl tipini seviyorum ama Epsilon 2 Band benim için bir tık önde. Yoğunluğu da Best'in ilerisinde, Super ile eşit gibi diyebilirim. Omurga olarak 2 band olmadıkça herhangi bir Chubby'den daha kuvvetli.

tipsol çok teşekkür ederim. Alırken pek bir beklentim yoktu ama şimdi o kadar alternatifin arasından elim sürekli buna gidiyor.
(09/08/2015, Saat: 15:24)adamentium Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@ Aleksey komşu patlatalım olmazsa ivoryleri. Vat indirimiyle Duke 3 parasına gelecek gibi Smile

Valla büyük ihtimalle bir sonraki partiyi beklerim ben, daha Paladin ile yeni yeni kaynaşıyoruz. Ivory de pek acmadı beni en güzeli siyahtı açıkçası. Sad
Juan, yarin (8 Eylul) ucuncu ve son parti siparislerini alacaklarini soyledi. Ilgilenen arkadaslara duyurulur.
Arkadaslar sinirli sayida urun saat 17:30 itibari ile satista.

27/50, 27/55, two band ve silvertip olarak cesitlendirilmis durumda.

Ben 27/50 two band horn imit. Aldim.

Bu vesile ile bana stok uyarisi yapan Turkuvaz1 ve Blaster hocalarima tesekkuru bir borc bilirim.
Hayırlı olsun hocam. Memnun kalacağınızdan eminim. Smile
Sayfalar: 1 2 3 4