Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Herkese merhaba!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(20/07/2015, Saat: 08:12)whiskey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca söylemeden edemeyeceğim; umarım forumun "alkol ve tütün'e" karşı tutumu en yakın zamanda değişir. Smile

Hoşgeldiniz ..bu temenninize katılan biri olarak bu ''tutum''a karşı CepheSmile nin bir nefer daha kazanmasına sevindiğimi belirtmeliyim...Çelik Usturaya direkt başlama niyetinizi de Cesurca buluyor ve destekliyorum...neticede akacak kan damarda durmazSmile ..değilmi?
(20/07/2015, Saat: 18:12)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz ..bu temenninize katılan biri olarak bu ''tutum''a karşı CepheSmile nin bir nefer daha kazanmasına sevindiğimi belirtmeliyim...Çelik Usturaya direkt başlama niyetinizi de Cesurca buluyor ve destekliyorum...neticede akacak kan damarda durmazSmile ..değilmi?

Ahaha teşekkürler. Big Grin Direk usturaya geçen bir tanıdığım sayesinde aşamalara bizzat tanık olmuştum. 2 ay kadar yüzü sürekli çizikler içindeydi. Fakat ben gözümü çoktan kararttım. Smile
Öncelikle hoşgeldiniz. Alkol ve tütüne karşı olan tutum yasalar gereğidir arkadaşlar bunu göz ardı etmeyin.
Hosgeldiniz keyifli forumlar..
Hoşgeldiniz,

Aletler hakkında Aleksey çok güzel özet geçmiş aynen katılıyorum bende. Madem hobi forumu bende başka bir hobi üzerinden çelik ustura ile diğer tıraş gereçlerini karşılaştırıyım.

DE, SE ve jiletli usturalar Caffisimo gibi bir otomatik kahve makinesi ise çelik ustura komple manuel ve eski düzen bir Rancilio Silvia Espresso makinesi. Otomatik makinelerde değiştirebilceğiniz tek şey kahve ile sınırlıyken manuel makinelerde çekimin uzunluğundan, su sıcaklığına, basınca vs her türlü değişkeni ayarlayabildiğiniz gibi çelik usturada da çelik tipinden bıçak tipine ordan doğal taş ile bilemeden sentetik taşlara kuyruk tasarımından ağız tipine kadar son detayına kadar kişiselleştirme imkanınız oluyor.

Çelik usturadan önce Sanguine Coolcut 4 gibi bir jiletli ustura ile el melekelerinizi geliştirmenizi tavsiye ederim yinede seçim sizin.

Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)
Hoş bulduk bey. Smile Straht açıklayıcı mesajınız için teşekkürler. Jiletli usturayla başlamayı da düşünmeye başladım. Biraz daha forumu okursam önümüzdeki iki üç içerisinde ürünleri toplamaya başlayacağım.
Jiletli ustura deyip de geçmeyin bu arada. Orada da oldukça geniş bir seçenek mevcut. 2 TL lik basit Ali Bıyıklı berber usturasından başlayarak Feather'ın usturalarına kadar pek çok seçenek mevcut.
Sayfalar: 1 2