Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: BARBE BLEUE BB MODEL X STAINLESS STEEL RAZOR
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Basit bir makine alıp koruma barını kesmeniz en kolayı gibi görünüyor. Ben Nerox markalı bir tıraş aleti alıp koruma barlarını yankeski ile kestim, eğeleyip düzelttim. Dediginiz gibi ustura tipli bir alet çıktı ortaya.

SeckinB
@soner komşum bence denemelik YUMA al koruma bandını kır öyle dene. Ben denedim harbi aksiyon filminin içerisinde gibi hissediyorsun işte Smile

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.badgerandblade.com/forum/thre...de.437496/

Bu forumda korumasız makina ile ilgili bayağı bir sayfa var bazılarının dedesi babası oluyormuş tıpkı benim babam gibi babam hala korumasını takmaz bende geleneksel traşa dönüş yaptım babam gibi devam etmek istiyorum yabancılarda buna imtina ile yaklaşmış ama hoşlarına da gitmiş bu arada tavsiyede bulunan dostlara teşekkürler.
Aslında güzel bir alete benziyor, şahsen alıp denemek isterdim.

@Soner eğer bulursanız buraya da yazabilir misiniz?
Ürün evet güzel görünüyor ama piyasada yok artık sanırım, bir dönem e bay ve amazon üzerinden satılmış, forumdakiler satıcıya sormuşlar, nere malı bu diye oda Türkiye demiş elyapımı imiş bence bu rocnel üretimi olabilir, sadece bir tahmin onlarda el yapımı üretim yapıyor bildiğim kadarı ile açıkçası fabrika çıkışı korumasız alet eksikliği var piyasada ustura kullanımı zor ama bu aletleri birçok kişi rahatlıkla kullanabilir ustura kıvamında
Rocnel ile hiç bir bağlantısı yok komşum. Amazon'daki satıcının da zamanında sallamasyon yazdığı fikrindeyim ben. Zira bir çok aramış ama üreticiyi bulamamıştık.
(05/02/2018, Saat: 16:16)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ürün evet güzel görünüyor ama piyasada yok artık sanırım, bir dönem e bay ve amazon üzerinden satılmış, forumdakiler satıcıya sormuşlar, nere malı bu diye oda Türkiye demiş elyapımı imiş bence bu rocnel üretimi olabilir, sadece bir tahmin onlarda el yapımı üretim yapıyor bildiğim kadarı ile açıkçası fabrika çıkışı korumasız alet eksikliği var piyasada ustura kullanımı zor ama bu aletleri birçok kişi rahatlıkla kullanabilir ustura kıvamında

Bizim üretimiz değil, Türkiye’de üretildiğini de sanmıyorum.
Forumda sanırım konusulmamıs bir urun varmıs. Ozellikle koruma barı kıran bizim memlekette satsaydı cok basarılı olurdu herhalde, ama atlamısız kacırmısız.
Barbe Blue BB Model X
https://www.amazon.com/STRAIGHT-Stainles...B00RMEY94A
https://www.youtube.com/watch?v=Inf1D1Hq...icosCorner
29vz2b4.jpg
@dikdik_s bu alet sanırım satılmıyor harelde geniş bir araştırma yaptım bulamadım
Bir donem satılmıs ama su anda aktif santısı yok anladıgım, 2ci el piyasasında bulunabilir buyuk ihtimal ama ucreti makina celik oldugu icin, korumasız permatik kullanıcısına cok gelebilir. Bilmeden tahmin yurutuyorum sadece.
Sayfalar: 1 2 3