Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Enzo ustura ilk deneyim (yardım)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
33w4jcx.jpgArkadaşlar enzo marka 0 Çelik ustura almak istiyorum çok beğendim çokda hevesliyim lakin çevreden aldığım tepkiler işte kendini kesersin o berberin işi felan beni korkuttu bendeniz korumalı permatikden başka bıçak görmediğim için acaba diyorum kendime faça atarmıyım Kazayla , izli bir yüzle dolaşmak istemem siz tecrübeli kardeşlerime bir sormak isterim  Huh
Her tiraşimda kan çıkıyor olmasına rağmen yüzümde hiç faça izi yok, biraz cesaret sonrası kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz
Eğer benim bildiğim Enzo'dan bahseyorsanız onlar 10-20£ gibi fiyatlara satılıyordu en son. O fiyata alacağınız bir ustura en fazla mektup açacağı olur. Ağız almaz. Forumda çok iyi 2. el usturalar satılıyor. Ustura ile tıraş olan üstatlar daha iyi yardımcı olacaktır. Bir de ustura yerine DE kullanmayı veya jiletli usturaları da düşünebilirsiniz. Forumu biraz okudukça fikirleriniz daha iyi oturacaktır.
Ha bir de tanışma konusuna da bekleriz sizi. Smile
Hoşgeldiniz,

Enzo dediğiniz marka Enzo England ise eğer almayın derim ben. Tıpkı Gold Dollar ve diğer ucuz usturalar gibi sadece şekil usturasıdır, tıraş olamazsınız desek abartmış olmayız. Daha önce DE aletlerle veya usturayla hiç deneyiminiz olmadıysa elleriniz o aletlerin hassasiyetine alışana kadar ustura kullanmanız biraz zor olabilir. Önce basit bir Wilkinson Sword DE alet alarak el melekelerinizi geliştirip sonra dilediğiniz jiletli veya çelik usturaya geçmeniz sizin yararınıza olabilir.

Ustura izi sanılanın aksine iyileşmeyen bir iz değil, sadece iyileşmesi biraz zaman alıyor. Tamamen geçmesi 6 ayı bulabiliyor. Bu süreçte yara kremleri veya sarı kantaron yapı gibi yenileyici özelliği olan ürünlerle desteklerseniz bu süre kısalabilir.
Almak istediğim ustura 200 liraydı gerçekten o kadar kötümü
(26/06/2015, Saat: 15:15)Gkhn93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Almak istediğim ustura 200 liraydı gerçekten o kadar kötümü

Sırf fiyatına göre bir değerlendirme yapamayız. Varsa bir linki, kendi sayfası falan bakalım. Birbirlerine çok benzeyen isimlerde markalar olabiliyor. Enzo England diye geçen marka pek iç açıcı bir marka değil belki sizin dediğiniz marka iyi olabilir fakat forumda pek duyulmuş bir marka da değil.
(26/06/2015, Saat: 15:28)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sırf fiyatına göre bir değerlendirme yapamayız. Varsa bir linki, kendi sayfası falan bakalım. Birbirlerine çok benzeyen isimlerde markalar olabiliyor. Enzo England diye geçen marka pek iç açıcı bir marka değil belki sizin dediğiniz marka iyi olabilir fakat forumda pek duyulmuş bir marka da değil.
Arkadaşlar ustura bu 33w4jcx.jpg
değeri 20$ kargo posta dahil
ama bu fıyatıda etmez

süs usturaları bileylenemiyor
ağız almıyorlar

jiletli ustura denemenizi öneririm

2 tlden başlıyor fiyatları
coolcut modeli gibi çok kalitelileri dahi 10 dolara bulmak mümkün

http://www.ebay.com/itm/BARBER-SALON-STR...2c65a01d64
Daha düşük fiyata daha iyi kalitemi diyosunuz
Sayfalar: 1 2 3