Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tipsoft Straight Razors and Shavette Serisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba,
Resimleri olan ürünler sadece numune olarak yapıldı. Cep telefonu ile basit yollu çekimler olduğu için fotoğraf kalitesi biraz düşük, kusura bakmayın. Heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Smile

Ahşap Saplı olan Carbon çelik ustura olup diğerleri Shavette dediğimiz jiletli usturalardır.

Bu başlık her türlü eleştiri ve yoruma açıktır.
Hepinize keyifli ve bol köpüklü tıraşlar diliyorum.

Saygılar,
Onur

346vls9.jpg

ao6sfp.jpg

2md41hs.jpg

296enhs.jpg

zt6qkn.jpg

ae8j1h.jpg

14tq0zq.jpg

33w9ydf.jpg

wvbf5t.jpg
Elinize saglik ozellikle saplar cok hos duruyor.celik ustura profili nedir?satisa ne zaman cikacak?sap profilinde osmanli motifleri de kullansaniz harika olur bence.
Çelik usturanın bıçağı bir yerden temin edilip sap eklenip siz mi satışa suncaksınız yoksa ustura kullanan ve fırçalarınızdan alan müşterilere kendi usturaları için set ustura sapı mı yapacaksınız?

Jiletli usturalar şahane olmuş, rengarenk, desen desen. Mekanizması sağlamsa, saplar da şahane bence çok güzel. Tek tavsiyem şu olabilir, renkli saplardaki Tipsoft logosunun rengini sap ile kontrast bir renk yapabilirseniz daha hoş durabilir. Değişmezse bile şuanki beyaz hali de gayet güzel. Örnek olarak Filarmonica usturalarda Bebek mavisi sap üzerine turuncu Filarmonica amblemli ve yazılı veya krem rengi sap üzerine yeşil yazı ve amblemli modeller var.

Emeğinize, fikrinize sağlık.
Hayırlı bereketli olsun ...
Ellerinize sağlık. Üretimi kim nerede yapacak?
Hayırlı uğurlu olsun. Ellerinize sağlık.
İlk çelik usturamı alıyorum! Agir tebrikler!!!
Amaniiin gitti paracıklar Big Grin
Tipsoft yine güzel haberlerle geldi. Usturanın ölçüsü nedir, hangi çeşit çelik tercih ettiniz? Kayış ta planlarınız arasında var mı? Elbette start' ın sorusuna cevabın "komple ustura" satışı olduğunu varsayarak sordum.
1-2 ay önce bana bahsetmiştin ancak daha proje düşünce aşamasındaydı. Hayırlı olsun abicim , bir insanda vizyon çok önemli. Senin vizyonunsa takdire şayan. Şamil olsun , ben ilerde daha iyilerini de yapabileceğine inanıyorum.
Sayfalar: 1 2