Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gür sert sakal traş sonrasi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar benim yaşım 20 ama sakallarim gür ve sert. Traş olduktan sonra iz kaliyor yani yesilimsi bi iz. Bu beni çok mutsuz ediyor. Etrafimda herşey iyide ne.bu sakallarin ne zaman traş oldun diye dalga geçiliyor. Hergün traş olmak zorundayim. Artık beni psikolojik olarak baya kötü duruma getirdiği için bu foruma üye oldum. Bana önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
Hoş buldum forum harika ama umarim sorunuma cevaplar.gelir
Hosgeldiniz
(05/06/2015, Saat: 00:18)Joseph Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş buldum forum harika ama umarim sorunuma cevaplar.gelir

Hoşgeldiniz forumda şikayetiniz çok defa konuşulduğu için öncelikle biraz forumda zaman geçirmenizi tavsiye ederim. Aklınızda bazı detaylar oluştuktan sonra daha net bir soru sorabileceğinizi düşünüyorum.
açık cilt rengine sahip kişilerde
hemen tıraş oldukları an dahi
bahsettiğiniz durum söz konusu

çok yakın tıraş dışında bir çözümü yok

yakın tıraş agresif alet keskin jilet ve cilt gerdirme ve tersten alma yolları ile mümkün
ama cilt sağlığı için tavsiye edilen bir şey değil

düğün iş görüşmesi vs önemli zamanlarda uygulanabilir olsa da
rutininiz agresif alet, agresif jilet ve tersten alma gibi şeyler olmamalı

aramıza hoşgeldiniz
Hosgeldiniz.
İciniz rahat olsun genc arkadasim. Sizin gibi olanlar hic de azinlikta degil. Biri de benim mesela Smile

Ama cok rahatsizsan, hic denemedim ama bayanlarin kusur kapatmak icin kullandiklari fondotenler ile kapatabilecegini dusunuyorum. Hatta cok hafif uygulama ile belli belirsiz seni daha mutlu hissettirebilir.
Hoşgeldiniz,

Yakın tıraş çözüm olabilir diyecektim söylenmiş, kapatıcı kullanılabilir dicektim o da söylenmiş Smile Denildiği gibi, ince ve açık tenli kişilerde tıraştan hemen sonra bile o yeşillik gözükür ve bu doğal bir şey can sıkmaya gerek yok fakat çok rahatsız edici ise bir Watson veya Gratis'e gidişinizde makyaj kısmındaki görevlilerden ten renginizle uyumlu kapatıcı, fondöten yada artık o iş için ne kullanılıyorsa isterseniz yardımcı olurlar.

Aynı anlattığınız gibi bir arkadaşım var, sabah tıraş olsun 2 saat sonra sakal uzamasını fark edersiniz, hem gür hem de çok hızlı çıkan bir sakala sahip artı bir de bembeyaz olunca tıraş olsa da olmasa da değişen bir şey olmuyor. Önemli olan insanın sahip oldukları ile mutlu olması Smile

Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)
Bende arkadaşlara katılıyorum,pek bu durumu değiştirebiceğinizi sanmıyorum. Önemli olan eldeki verilerle mutlu olabilmek.
Hoşgeldiniz!
Sayfalar: 1 2