Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: nerox jilet taşıyıcı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
üç parçadan oluşan ve yuma tarzı olan bu aleti tatile gittiğimde hatay ve kırıkhan da buldum. aletin resmini internette de bulamadım. ancak mümkun olursa yapıştıracağım

fiyatı 2,00 yada 2,50 civarı plastik kaplama ve komple metal olmak üzere iki modeli piyasada bulunuyor. (ürüne ankara da rastlamadım yalnız ) fiyatına göre kaliteli bir ürün ve gördüğünüzde tıraş olmadan anlayacaksınız böyle olduğunu.

iki günde bir tıraş olanlar için tavsiye edebilirim. her gün tıraş olanlar için agresif bir makinedir.
fidelio1969 bu makine galiba şu resimdeki almak isteyenler aşağıdaki adrese bir baksınlar.Smile
zfr_0318__07097.jpg

http://www.zaferhirdavat.com/products/NE...0NASI.html#

gördüğüm kadarıyla kafası rimeiyi andırıyor. ama tabi tam görmeden bir şey demek yanlış olur.
Saygılar
dscf1038.jpg
dscf1039.jpg
dscf1043.jpg
ben neroxları ankara ulustaki alsancak çarşısındaki bir kozmetikçiden(6TL) ve o civarlarda kaybolduğum bir işporta pazarından(2TL) aldım.Ele oturması,kauçuk sapının verdiği güvenli tutuş hissi,plastik kutusu vs. iyi. Kötü olanlar kaplaması, baş kısmının sapa göre hafif kalması ve vidanın çapaklı olması.Ayrıca jileti tutan tablanın ucundaki eğim düzgün değil, güven vermiyor.Rimei'nin kaplama işçiliğinden çok uzak,düzgün bir tane bulunursa orak veya şıkbay metal aletlere tercih edilebilir.
bence sadece görüntü güzel. keşke kalitede öyle olsaydı. bugün gördüm bi işportacıda hiç hoşuma gitmedi.. görünce hatırladım zaten daha evvelden de görmüştüm sadece ismini hatırlamıyordum..
Saygılar
bu urunmu acaba?

LR-3-1.jpg

LR4.jpg
(04/10/2011, Saat: 00:11)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu urunmu acaba?

*GÖRSEL*
Benim elimdeki neroxlarla kafa kısmı aynı gibi görünüyor.Ama bu aletin en kötü yanı da o kısmın hafif ve kalitesiz olması.
evet ürün ulysess in 4 numaralı mesajındaki ürün...

bence 2 tl ye bulunacak en iyi alet derken, dün ankara samanpazarı y kredi bankasının arkasında rapid marka aleti buldum. şimdilik iki tl bulunacak en iyi alet bu olabilir.
(06/10/2011, Saat: 15:03)fidelio1969 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]evet ürün ulysess in 4 numaralı mesajındaki ürün...

bence 2 tl ye bulunacak en iyi alet derken, dün ankara samanpazarı y kredi bankasının arkasında rapid marka aleti buldum. şimdilik iki tl bulunacak en iyi alet bu olabilir.


evet 1 tl ye de işe yarar ve dört parçalı bir makina buldum.
marka :hang
sap : uzun
gövde : komple metal
fiyat 1 tl
orijin : çin

adres: başkent hırdavat. ankara da sakalar kavşağında. çok bilinen ucuz LPG istasyonunun tam karşısında. günlük tıraşta iyi. ancak sinekkaydı vb. aramayacaksınız.

bu arada antikacım bana 1 adet gillette adjustable 1-9 makina bulmuş. arama süresi 3 ay civarı oldu. ürünü bulursam bendekini alopesi komşuma vermeye söz verdiğimden,satmam söz konusu değil.ancak forum ahalisi için de arattıracağım. 30 tl civarı düzgün birşey elde edilebilir. satılmasa da olur bende kalsın.meraklısının aklında olsun. bulunursa ilan açarım burada.

birazdan ürünü almaya gideceğim. sonuçları yazarım

Bu benim ilk DE makinem. İnsan bununla kendini zahmetsizce öldürebilir Smile Jiletin iki kenarını aynı açıda tutamıyor. Bir kenar bariz şekilde daha dışarıda. En azından bendeki modeli öyle.

Bununla ilgili yabancı bir forumda bir yorum görmüştüm. Adam Türkiye'ye tatile geldiğinde almış, 'tıraş olurken korku filmi yaşadım' diyordu.
Sayfalar: 1 2 3