Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Fırça tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
@hknz komşum, her zaman aklımın bir köşesinde duruyor Sleepy .
waveshave komşum, hoşgeldiniz.Fırça konusunda üstadların fikirlerine ilave olarak,formumuzda da üye olan Onur98 üstadla iletişime geçmen doğru olur bence.Ne tür bir fırça sizin beklentilerinizi karşılar ve üstadın deyimiyle damak zevkinize hitap eder birlikte karar verebilirsiniz.

syg
Hoşgeldiniz Blush
Sentetik firca tavsiye ederim iyi kopurtur,malzemeyi bosa harcamaz,cabuk kurur,kokmaz
İnternet üzerinden uzun araştırmalar sonucunda omega 11137 modelini sipariş verdim. Soc ile karsilastirmalari okudum kullanicilari oldukca memnun . Break in yapip sonuclari paylasacağım. Sapın ahşap olması ve goruntusu cok hosuma gitti umarim memnun kalırım..
(02/06/2015, Saat: 15:01)waveshave Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnternet üzerinden uzun araştırmalar sonucunda omega 11137 modelini sipariş verdim. Soc ile karsilastirmalari okudum kullanicilari oldukca memnun . Break in yapip sonuclari paylasacağım. Sapın ahşap olması ve goruntusu cok hosuma gitti umarim memnun kalırım..

Simdiden gule gule kullanin umarim begenirsiniz
İyi günlerde kullanın, biraz seyrek kıllıdır kendileri Smile
(02/06/2015, Saat: 18:40)d0vo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Simdiden gule gule kullanin umarim begenirsiniz

(02/06/2015, Saat: 19:45)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyi günlerde kullanın, biraz seyrek kıllıdır kendileri Smile


Tesekkur ederim. Elimdeki banat.perfectten iyidir diye umuyorum bakalım..
Firca bugun elime ulasti oncelikle sap kismi ve goruntusu cok guzel... Kıllarn banat perfectten seyrek gorunumu oldujca sasirtti beni.. 11 tl tutan kargo, impanin kocaman kutuyu 5 tl ye yollamasindan sonra üzdü.. Sizce ne yapmaliyim hic kullanmadan satiliga mi cikarayim ?
(03/06/2015, Saat: 16:29)waveshave Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Firca bugun elime ulasti oncelikle sap kismi ve goruntusu cok guzel... Kıllarn banat perfectten seyrek gorunumu oldujca sasirtti beni.. 11 tl tutan kargo, impanin kocaman kutuyu 5 tl ye yollamasindan sonra üzdü.. Sizce ne yapmaliyim hic kullanmadan satiliga mi cikarayim ?

Ilk basta alirkenki motivasyonunuz neydi, niye bu fircayi aldiniz, niye satiyorsunuz valla ben bir sey anlamadim. Nerden aldiniz 11 lira kargo tuttu? Eger yurt disindan geldiyse normal.
Sayfalar: 1 2 3