Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Henüz yapmadım ama güzel fikir
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugün markette dolaşırken Migrosta satılan touch me marka bambu ürünleren tıraş takımı yapmak gibi bir fikir geldi aklıma, mesela bir baharat değirmeni var güzel de torna işçiliği yapmışmar çok güzel fırça sapı olur kesilirse, hem ortası da hazır delik.. Görselini aradım ama bulamadım nette yoksa atardım. Daha önce bu fikir aklına gelmiş olan yada yakınında migros olan arkadaşlar uğradıklarında bir bakıp değerlendirirse ve fikrini paylaşırsa sevinirim. Bir de (tabi ki daha tıraşı andıran şekilde boyanabilir) şu; http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prvie...ahsap-kutu veya şu; http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prvie...ahsap-kutu kutular tıraş malzemesi koymak için çok iyi değil mi??
Elinize sağlık komşum. Günlük hayatta kullandığımız pek çok objeyi farklı şekillerde değerlendirmek güzel oluyor ama yolladığınız örnek kutular bence ancak hanıma makyaj malzemesi kutusu olur. Daha maskülen bir modeli yok mu bunların? Big Grin
Ben o rafları baya gezdim, acaba birşeyler çıkar mı diye ama beni tatmin edecek ölçüde malzeme çıkmadı maalesef.
Ben tıraş malzemelerim için Ankara'da Ulus çantacılar pazarından değişik zamanlarda aşağıdaki iki çantayı satın aldım. Birinde tıraş malzemeleri, birinde sabunlarım var şu an. Değerlendirmek isterseniz gayet güzel aslında.
Alttaki metal olan orta boy bir seyahat bavulunun içine de sığıyor. Bu sayede kırılma ezilme tehlikesi olmadan seyahatler için de düşünülebilir gibi.
ao5qtl.jpg
Alttakinin lacivert renkli olanının kullanıyorum. İlk olarak ecza kutusu olarak değerlendirmek üzere almıştım.
2qmqki8.jpg
Ya çantaların deseni tırt işte boyanırsa falan iş görür ama kulpları kenarları falan deri o yanı güzel Big Grin