Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: parker 99r tıraş izlenimleri...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
99R yi feather ile denedim ve sonuç bir felaket. Hem iyi almıyor hem de tahriş ediyor. Oysa progress 1,5 ayarda feather yağ gibi akıp çok yakın bir tıraş sunuyor.
Parker'in işçiliği Rimei'den daha kötü.Tıraşıda ayni şekilde.
4-5 sene önce Parker çeşitlerinden çok sattm.
Sahibi Deepak bey her seferinde bu üretim daha iyi oldu diyordu ama işçilikte gelişme olmadi,bende birdaha alıp satmadım. Alacak arkadaşlara tavsiyem 25-30TL den fazla para vermeyiniz.
Ben şahsen 98R yi beğendim. Çok da kalitesiz gelmedi bana. Bir EJ / Mühle değil ama canavar gibi handle'ı var maşallah Smile

Bu hafta Mavi Astra ile bir kez daha şans vereyim bakalım fikrim değişecek mi...
Yahu martin sen ne istikrarsız bir adamsın

bak iki gündür parker ve feather ikilisiyle tıraş oluyorum ne tahriş var ne de sorun. Tersten de alıyorum. Ama progress gib yakın tıraş vermiyor o başka

(07/11/2014, Saat: 21:43)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]99R yi feather ile denedim ve sonuç bir felaket. Hem iyi almıyor hem de tahriş ediyor. Oysa progress 1,5 ayarda feather yağ gibi akıp çok yakın bir tıraş sunuyor.
2 gündür Parker 92R ile tıraş oluyorum, ilk kullanımda yeşil astra ile denedim, sonuç felaket, acaba jiletten mi aletten mi derken, bu sabah Parker treet ile birlikte yumuşacık bir tıraş çıkardı. Bence TTO sınıfında Weishi'den daha güzel, jilet kusursuz duruyor, elle ayarlamak gerekmiyor. Ağırlığı ve dengesini de beğendim. Progress kadar ağır, denge çok az daha sap tarafında.
(30/03/2015, Saat: 11:37)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2 gündür Parker 92R ile tıraş oluyorum, ilk kullanımda yeşil astra ile denedim, sonuç felaket, acaba jiletten mi aletten mi derken, bu sabah Parker treet ile birlikte yumuşacık bir tıraş çıkardı. Bence TTO sınıfında Weishi'den daha güzel, jilet kusursuz duruyor, elle ayarlamak gerekmiyor. Ağırlığı ve dengesini de beğendim. Progress kadar ağır, denge çok az daha sap tarafında.

92R mi, 99R mi Huh
Ben 92R kullandım ama 96 R ile kafa yapısı aynı, sap ve ağırlıkta bir miktar fark olabilir.
(30/03/2015, Saat: 11:48)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben 92R kullandım ama 96 R ile  kafa yapısı aynı, sap ve ağırlıkta bir miktar fark olabilir.

Kaplaması farklıdır 92Rnin,

Hatta vintage gilletteden sonra üretilen en iyi kelebek olarak değerlendirilir.

Parayla alınabilecek yegane parker razorudur Sleepy

Fırçası silver tip ise fırçalar arasında ciddi bi yere sahip.
Bu durumda doğru bir seçim yapmış olduğum anlaşılıyor
(30/03/2015, Saat: 12:41)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu durumda doğru bir seçim yapmış olduğum anlaşılıyor

Sıhhatler ola, günün tıraşında görmek isterdim Rolleyes
Sayfalar: 1 2 3 4