Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: TIMOR 1325 NASIL
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
HERKESE İYİ AKŞAMLAR.
FORUMDA HENÜZ 10.DAKİKAM.
BİR AYDIR EJ DE89 KULLANIYORUM. BİR KAÇ GÜN ÖNCE TIMOR 1325 ALDIM. AMA HENÜZ KULLANMADIM. BU TRAŞ ALETİ İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI VE DE89 İLE KIYASLAMINIZI RİCA EDİYORUM. KULLANIM ÖNERİLERİNİZ(JİLET VS) OLABİLİR Mİ. KALİTESİ NASIL ACABA.

BU ARADA SICAK SU, FIRÇA VE SABUN KULLANARAK GELENEKSEL TRAŞ OLMAYA ÇALIŞIYORUM HER SABAH.


KEYİFLİ TRAŞLAR DİLERİM.

SAYGILAR
Öncelikle hoşgeldiniz komşum. Forumu okuyarak sorularınıza yavaş yavaş yanıt bulacağınıza inanıyorum. Maalesef bu tıraş işinde nokta atışı olmuyor. Zaman geçtikçe daha iyi öğreniyorsunuz cildinizi ve sakalınızı. Ben hiç Timor 1325 kullanmadım ama okuduğum kadarı ile DE89'dan biraz daha agresif olduğunu tahmin ediyorum. En uygun jilet kombinasyonunu yine siz deneyerek bulacaksınız.
Hoşgeldiniz. Giesen & Forsthoff'un bir jilet tutucusu ile ilgili yorum hatırlıyorum forumda şu an bulamadım. Şahsen kullanmadım, BB'de okuduğum kadarıyla mild kategorisinde bir alet olduğundan bahsediyorlardı. Forumda pek az kullanıcısı olduğunu düşünüyorum, o sebeple umarım dilediğiniz karşılaştırmayı yapacak bir arkadaşımız çıkar. Ya da siz bir inceleme yazısı yazarsanız keyifle okuruz. Jilet konusunda bir şey söylemek güç, EJ 89 ile severek kullandığınız bir jiletten Timor 1325 ile keyif almayabilirsiniz. Deneme yanılma sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Blush
(15/05/2015, Saat: 21:56)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle hoşgeldiniz komşum. Forumu okuyarak sorularınıza yavaş yavaş yanıt bulacağınıza inanıyorum. Maalesef bu tıraş işinde nokta atışı olmuyor. Zaman geçtikçe daha iyi öğreniyorsunuz cildinizi ve sakalınızı. Ben hiç Timor 1325 kullanmadım ama okuduğum kadarı ile DE89'dan biraz daha agresif olduğunu tahmin ediyorum. En uygun jilet kombinasyonunu yine siz deneyerek bulacaksınız.

İlgi ve önerilerinize teşekkür ederim.
(16/05/2015, Saat: 01:09)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz. Giesen & Forsthoff'un bir jilet tutucusu ile ilgili yorum hatırlıyorum forumda şu an bulamadım. Şahsen kullanmadım, BB'de okuduğum kadarıyla mild kategorisinde bir alet olduğundan bahsediyorlardı. Forumda pek az kullanıcısı olduğunu düşünüyorum, o sebeple umarım dilediğiniz karşılaştırmayı yapacak bir arkadaşımız çıkar. Ya da siz bir inceleme yazısı yazarsanız keyifle okuruz. Jilet konusunda bir şey söylemek güç, EJ 89 ile severek kullandığınız bir jiletten Timor 1325 ile keyif almayabilirsiniz. Deneme yanılma sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Blush


İlgi ve önerilerinize teşekkür ederim.
Hosgeldiniz
(16/05/2015, Saat: 18:35)mckemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hosgeldiniz

Teşekkür ederim.