Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ekonomik Gibi.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba;

Foruma yeni üye oldum çok beğendim. Ben şu anda klaisk arko sabunu,fırça ve wilkinson quadro makineyle tıraş oluyorum ama klasik yaprak jilet takılan aletlerden kullanmak istiyorum. Bu konuda deneyimi yok ve çok fazla para verecek durumda da değilim, onun içi internette araştırırken şu aleti gördüm nasıldır bu alet? ilk etap olarak işimi görür mü?

http://www.trasmarketim.com/KLASIK-MAKIN...R-154.html
evet piyasada en uygun fiyat veren yerlerden biri
fakat kargoda ödeyeceksiniz
kipa gibi süpermarketlerde de var aynı ürün
onlardan alarak kargo ödemeden
aynı fiyata alabilirsiniz

ilk etapda iş görür tabiki
uzun yıllar kullananlarda var sadece bu makineyi

ama jilet daha iyi bir jilet olmalı
wilkinson çok iyi bir jilet değil
ve çok pahalı
yarı fiyatından ucuza
daha iyi jiletler var

alet iş görür
Tıraş  alışverişi hastalığına kapılma bence yeni başlamışken Smile  tek alet tek fırça ile devam etmeye çalış yoksa sonu fena Smile wilkinson da gayet başarılı bir alet ayrıca kendini kesmesin tıraş olurken
Zaten bakınca çok fazla bu fiyatlar bana sadece ilerde adam gibi bir fırça almak istiyorum o kadar. İyi jilet ne var mesela fiyat performans ürünü.
(11/05/2015, Saat: 16:09)coldbeer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zaten bakınca çok fazla bu fiyatlar bana sadece ilerde adam gibi bir fırça almak istiyorum o kadar.  İyi jilet ne var mesela fiyat performans ürünü.

İşte sorun burada başlıyor, bu noktada en doğru cevabı sizin cildiniz verecektir. Yine bir görüş belirtmek gerekirse Yeşil Astra ya da Permasharp olacak eğer ki paketine 1-1,5 TL aşılmayacaksa.
Birde şu ürün var aletten hemde kargo bedava ama çok emin olamadım. Siz ne dersiniz?

http://www.gittigidiyor.com/erkek-kisise...prak+jilet
Genel bir link göndermişsiniz, tam olarak anlayamadım. Ancak bu aşamada herhangi bir markanın jiletinden toplu alım yapmanızı tavsiye etmem. Cildinize uygun jileti bulduktan sonra düşünebilirsiniz. Bir de f/p markadan markaya değiştiği gibi sizin sakal yapınıza bağlı olarak da değişir. Kimileri bir jiletle 7-8 tıraş çıkarır, kimileri 2 kullanımdan sonra değiştirmek durumunda kalır.
Teşekkür ederim fikirleriniz için İstanbul Bakırköy tarafinda oturuyorum ve cumartesi günüde çalışıyorum o bana yakın alabileceğim bir yer var mı?
Bakırköy tarafını bilmiyorum lakin Eminönü Tahtakale Caddesi'nde Zaza Han var. Dilediğiniz herşeyi bulabilirsiniz orada. Ayrıca İmpa Ticaret'in sahibi Mustafa Bey de forum üyemizdir, kendisi daha iyi fikir verecektir. Pazar günü kapalı diye biliyorum han.