Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Selamlar..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar..Bıçaklara olan merakım zamanla bıçak yapmaya sonrasında da çelik usturaya merak sardım ve kendi usturamı yapıp geleneksel traşa başladım.İnşallah burada daha da tecrübe sahibi olurum.Herkeze iyi traşlar.
hoş geldin; iyi tıraşlar
Aramıza hoş geldiniz. Forum bir bilgi kaynağı aradığınızı bulacağınızdan eminim.
Keyifli tıraşlar...
Hoşgeldiniz,

''Kendi usturamı yapıp geleneksel tıraşa başladım'' şu zamana kadar yazılmış en klas tanışma başlığı cümlesi Smile Geleneksel tıraşa bana göre en zevkli kısmından hem de kendi yaptığınız ürünle başlamanız çok güzel. Demirci ustası mısınız? Yaptığınız usturaları görmek isterim, forumdan talep bile olabilir.

Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)
Elleriniz dert görmesin hoş geldiniz..
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar. El yapımı usturalarınızı görmek isteriz.

DROID RAZR HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usturanızı görmeyi çok isteriz. Hoşgeldiniz.
Asıl işim kimya , oto bakım ürünleri imalatı yapıyoruz. Hobi olarak bıçak yapıyorum .forum üyesi bir arkadaşım sayesinde ustura merakım başladı . Bir kaç tane yapıp hediye ettikten sonra kendime yapma fırsatım oldu ve geleneksel tıraşa başladım. Eski eğeleri de bu şekilde değerlendiyoruz . Elimdeki usturaların resmini paylaşırım .ileryen zamanda da farklı çeliklerle deneyip sizlerle paylaşırız inşallah .
Hosgeldiniz
Mehmet Bey hoşgeldiniz nasılsınız? Sizin gelmenize pek sevindim, ustaların aramızda olmasi her daim çok önemlidir. Arkadaşlar sizin eserlerinizden birini gördü aslında ama ben hatırlatalım derim, ben adınızı yazalı epey zaman oldu.
Benim 'kulak katili' olarak da bilinen usturam Mehmet Bey in eseridir arkadaşlar. Kendisine burdan bir kere daha teşekkür ediyorum.
94e27494f02689f0711351b0099d61f3.jpg
Sayfalar: 1 2