Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba Millet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ben pek çok forumda aynı ismi kullanan 'arandur' olarak aranıza yakın bir tarihte katılmış durumdayım. Normalde tanışma konusu zorunluluğunu sevmem ama burada başka türlü olmuyor gibi geldi.

Zonguldakta kamu kurumunda mühendisim. Trakyalıyım, 32 yaşında ve bekarım. Geleneksel tıraş enstrümanlarına ilgim yoktu. Geçen sene keyfe keder aldığım arko sabun ve ucuz fırça bu konuda ilk adımım oldu. Pek yüz vermedim, zaten kullanmayı da beceremedim. Proglide ve jel ikilisi yumuşak ve seyrek sakallarımda kusursuz bir iş çıkarıyordu. Bir ara fırça ve sabunu kullanmayı beceremediğim için yaptığım internet araştırmasının sonrasında bir ay içerisinde impa'dan alınmış tıraş ekipmanlarıyla geleneksel metoda başlamıştım. Ws yi yüzüme ilk sürmemden önceki heyecanı hala hatırlarım. İlk denemeler sancılı ve tahrişli oldu. Hevesten günde üç kez tıraş denemelerini de katınca cildim resmen tükenmişti. Sonra suçu sabuna atıp jel artı jilet tutucu kullandım. Fakat bu heves adım adım beni de89, omega fırça, tabac ve cella sabun gibi işe yarar malzemelere taşıdı. Şu an sorunsuz ama her daim tek perde tıraşımı keyifle oluyorum.

Bu işe büyük paralar yatıracağımı sanmasam da daha denenecek çok ürün var diye düşünüyorum.

Herkese keyifli tıraşlar.
İlk hoşgeldiniz diyen ben olayım. Şu an elinizdeki malzemeler güzel ama porsuk fırçaları da biraz araştırın derim. Keyifli forumlar dilerim.
Hosgeldiniz
Hoşgeldiniz. Jel jilet tutucu çok fonksiyonel gelmemişti bana, keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz. Zaten siz başlangıcınızı uzun süre önce yapmışsınız artık bundan sonra her şey keyif için.
Hoş geldiniz,

Keyifli ve Bol Köpüklü Tıraşlar =)
Hoş geldiniz,keyifli forumlar.. bence masaj etkisi yapan porsuk kılı fırça almanız sizi daha kaliteli bir tıraş hissine sokabilir. Tavsiye ederim...
Kahve forumlarında da var mıydınız ?
Aynen, varım. Dh'de o konuyu başlatan kişiyim.
hoşgeldiniz.
günde 3 tıraşla rekor sizde Smile
Sayfalar: 1 2