Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Avene After-Shave Fluid
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
w8nvyg.jpg

Fiyat: Ben ürünü Litvanya'daki eczane zinciri Euro Vaistine'den 11€'ya aldım. (Nisan 2015) 
Ambalaj: 75ml plastik tüp. Tüp satılırken karton bir kutunun içerisinde geliyor.

286u0ra.jpg
30cr3bb.jpg

Üretim Yeri: Fransa
İçindekiler: Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Cyclomethicone, Butylene Glycol, Peg-12, Dimethicone, Glycerin, Polysorbate 60, Polymethyl Methacrylate, Aluminum Sucrose Octasulfate, Bisabolol, C13-14 Isoparaffin, Chlorphenesin, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil (Cucurbita Pepo Seed Oil), Fragrance (Parfum), Glycol Montanate, Laureth-7, O-Phenylphenol, Polyacrylamide, Sodium Acetate, Sorbitan Stearate, Triclosan, Water (Aqua).

2itr5eo.jpg
9ksfvo.jpg

Ürün Tipi: Tıraş sonrası balm.
Uygun Cilt Tipi: Normal ve karma/hassas ciltler için. Kuru ve aşırı hassas ciltler için aynı markanın After-Shave Balm ürünü bulunuyor.
Koku: Avene'in bütün ürünlerine hakim olan temiz krem kokusu bu üründe de var. Parfümlü bir ürün değil ve kullanımdan sonra hiç bir koku hissetmiyorsunuz. Yani neredeyse kokusuz bir ürün.
Kıvam: Akışkan bir balm kıvamında. Yüze kolayca dağıtılabiliyor. Cilt tarafından kolayca emiliyor. (4.50/5.00)
Tahriş / Kanı Durdurma: Tahrişe karşı çok başarılı. Cildi hızla rahatlatıp tahrişi gideriyor. / Ürünün kanı durdurma konusunda önemli bir etkisi bulunmuyor. Zaten çoğu balmda bu tarz bir etki mevcut değil. Yine de alkol içeren ürünler kadar olmasa da noktasal kanamalarda az da olsa pozitif etkisi olduğunu gözlemledim. (4.50-2.50/5.00)
Nemlendirme: Nemlendirmesinden aşırı derecede memnun olduğum az sayıdaki üründen birisi. 
Genel Görüş: Ürün kullandığım en başarılı tıraş sonrası balmlardan birisi. Karakter olarak neredeyse medikal diyebileceğim bir karaktere sahip. L'Occitane veya Proraso'nun balmlarından farklı. Daha çok Biotherm'in veya Clinique'in balmını hatırlatıyor. Onlar kadar pahalı olmaması ise başka bir avantaj. Ne zaman sorunlu bir tıraş olsam bu balmı kullanmayı son zamanlarda alışkanlık haline getirdim. Tavsiye edebileceğim bir balm. (4.30/5.00)
@cihankeskin komşum eline sağlık gene diğer ürünlerin tanıtımı gibi bu da on numara beş yıldız olmuş Big Grin Peki komşum bepanthol losyon ile karşılaştırma yaparsanız benzer ürün mü yoksa daha üst noktalarda bir ürün mü? Zira Bepanthol Losyon da medical bir ürün..
Emeginize saglik.foruma katkiniz buyuk.tuketim hiziniza hayranim Wink)
Güzel inceleme teşekkürler
Kanı durdurma vurgusunu neden yaptınız hangi etken maddesi olsa kanı durdurmada başarılı olur ve neye dayanarak medikal karakter dediniz
Kabak çekirdeği nasıl fayda sağlıyor acaba
Komşum inceleme için teşekkürler, sayenizde bu aralar değişik değişik pek çok ürünle tanıştık.
Cihankeskin komşum inceleme için teşekkürler,emeğinize sağlık.Türkiye'deki bazı eczanelerin kozmatik reyonlarında bu markanın ürünlerini görüyordum, hatta balmını sordum ancak bulamadım.Ülke içinde görüp duyan komşular varmı acaba ?

syg
(31/05/2015, Saat: 17:34)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@cihankeskin komşum eline sağlık gene diğer ürünlerin tanıtımı gibi bu da on numara beş yıldız olmuş Big Grin Peki komşum bepanthol losyon ile karşılaştırma yaparsanız benzer ürün mü yoksa daha üst noktalarda bir ürün mü? Zira Bepanthol Losyon da medical bir ürün..

Teşekkür ederim komşum. Bepanthol losyonla karşılaştırmak pek mümkün değil komşum. Dediğim gibi daha çok Biotherm'in tıraş sonrası ürünlerini andırıyor.

(31/05/2015, Saat: 17:43)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emeginize saglik.foruma katkiniz buyuk.tuketim hiziniza hayranim Wink)

Teşekkür ederim komşum. Tüketimden çok alım hızım yüksek. Ürünler birikiyor. 2015'i alım 2016'yı tüketim yılı ilan ettim kendim için. Seneye pek bir yeni inceleme beklemeyin yani. Smile

(31/05/2015, Saat: 18:01)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel inceleme teşekkürler
Kanı durdurma vurgusunu neden yaptınız hangi etken maddesi olsa kanı durdurmada başarılı olur ve neye dayanarak medikal karakter dediniz
Kabak çekirdeği nasıl fayda sağlıyor acaba

Teşekkür ederim komşum. Ben bütün ürünleri incelerken türüne göre standart bir format kullanıyorum. Tıraş sonrası ürünlerde bu formata kanı durdurma da dahil. Bu ürünün içinde onarıcı olarak Bisabolol, Aluminum Sucrose Octasulfate ve Kabak çekirdeği yağı var. Bunlardan dolayı kanı durdurmada da önemli etkisi olmasını bekliyordum. 

Avene ürünlerinde kullanılan maddeler genelde kozmetikten çok medikale yakın karakterli etken maddeler. Benzer maddeler pek çok ilaçta da mevcut. Zaten bu yüzden Avene parfümeri değil de eczane kozmetik markalarından birisi.

Kabak çekirdeği yağının yukarıda da bahsettiğim gibi onarıcı ve iyileştirici etkisi var.

(31/05/2015, Saat: 20:45)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum inceleme için teşekkürler, sayenizde bu aralar değişik değişik pek çok ürünle tanıştık.

Rica ederim komşum. Elimden geldiğince, dilim döndüğünce deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum.

(31/05/2015, Saat: 20:57)pitbull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihankeskin komşum inceleme için teşekkürler,emeğinize sağlık.Türkiye'deki bazı eczanelerin kozmatik reyonlarında bu markanın ürünlerini görüyordum, hatta balmını sordum ancak bulamadım.Ülke içinde görüp duyan komşular varmı acaba ?

syg

Rica ederim komşum. Avene'in erkek ürünleri maalesef Türkiye'de satılmıyor. İthalatçıya bir defa mail attım ama bir geri dönüş alamadım. Avene'in Cicalfate adında bir kremi var Türkiye'de satılan. Kesiklerde kullanım için tavsiye edebilirim. İyileşirken iz kalmasını engelliyor. Özellikle usturaya yeni başlayan arkadaşlara tavsiye ederim.
İnceleme için teşekkürler, kesikler için hametan krem de çok başarılıdır onu da tavsiye edebiliriz komşum.
Elinize sağlık üstat. Epeydir organik ürünler üzerinde çalışıyorum. Avene zararsız kimyasal kategorisinde ilgimi çeken bir marka. Aslında organik ve/veya zararsız kimyasallar içeren ürünler, bizlerin sıklıkla ismini duyup kullandığımız ürünlerden farklı. L'occitane en sık duyduğumuz. Ama ülkemizde satış ağı olmayan, dünya çapında çok başarılı, sertifikalı doğal kozmetik ürünleri var. Bizim en başarılı tıraş sabunumuz Arko Stick bile likit parafin içeriyor ne yazık ki. Avene'i ilk fırsatta denemek isterim. Selamlar.
Güzel inceleme elinize sağlık


Tapatalk kullanarak gönderildi
Sayfalar: 1 2