Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Avene After-Shave Fluid
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(12/05/2017, Saat: 23:23)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Elinize sağlık üstat. Epeydir organik ürünler üzerinde çalışıyorum. Avene zararsız kimyasal kategorisinde ilgimi çeken bir marka. Aslında organik ve/veya zararsız kimyasallar içeren ürünler, bizlerin sıklıkla ismini duyup kullandığımız ürünlerden farklı. L'occitane en sık duyduğumuz. Ama ülkemizde satış ağı olmayan, dünya çapında çok başarılı, sertifikalı doğal kozmetik ürünleri var. Bizim en başarılı tıraş sabunumuz Arko Stick bile likit parafin içeriyor ne yazık ki. Avene'i ilk fırsatta denemek isterim. Selamlar.

(13/05/2017, Saat: 22:31)DeaKeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel inceleme elinize sağlık


Tapatalk kullanarak gönderildi

Maalesef ürün Türkiye'de bulunmuyor. Eğer isterseniz bir dahaki gidişimde sizin için getirebilirim.
Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Tabii ki isterim; ancak sizi Chloroform ve Dioxsins içermeyen versiyonunu bulmanız için ekstra bir çabaya sokmak istemem. Güncelde üretilen formül sanırım biraz sıkıntılı. Yanılıyorsam lütfen bilgilendirin, memnun olurum. Bazı ürünlerin formülasyonu takip edemeyeceğimiz kadar hızlı değişiyor.

http://www.ewg.org/skindeep/product/4766...ave_Fluid/
(15/05/2017, Saat: 00:19)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Tabii ki isterim; ancak sizi Chloroform ve Dioxsins içermeyen versiyonunu bulmanız için ekstra bir çabaya sokmak istemem. Güncelde üretilen formül sanırım biraz sıkıntılı. Yanılıyorsam lütfen bilgilendirin, memnun olurum. Bazı ürünlerin formülasyonu takip edemeyeceğimiz kadar hızlı değişiyor.

http://www.ewg.org/skindeep/product/4766...ave_Fluid/

Kontrol ederim. Her ülkede her formülasyon da aynı olmuyor.
Sayfalar: 1 2