Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: 3017
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Proraso yesil ile 3017 yaklasik 1 ayda bitti..sonlarina dogru topaklanma(biraz sulu kalmis sanirim) ve performansta dusus oldu ama genel olarak keyifli/ferah gecti. Ortalama tuketim de 2,2 gr civarinda olmus. Surekli ayni sabunu kullanmak, ne kullansam diye dusunme derdi olmamasi ve kopuk kivami tutturma kolayligi acisindan guzelmis.

14bswvc.jpg

(20/05/2018, Saat: 13:59)finwe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hazir mevsim de uygunken ilk sabunum proraso yesil ile 3017 ye baslamaya karar verdim.
Su an 96gr. Bitince tiras basi ortalama ne kadar gidiyor onu da gormus olacagim bakalim.
Saglikli gunler.
Konuyu hortlatayım.
Zaten bu yöntemi uyguluyormuşum pek farkında olmadan. Jilet paketi, krem-sabun, aftershave açıldıysa bitmeli... Bu şekilde kalabalıktan kurtulmak daha kolay olduğu gibi malzemeye uyum sağlamak, huyunu suyunu anlamak, bittiğinde ileride tekrar alıp almamaya karar verebilmek için avantaj sağlıyor. Tek istisna yeni krem-sabun, aftershave aldıysam bir defa kullanır ön keşif yapmış olur kaldırırım, sonrasında bitirmeye kararlı olduğum krem-sabuna devam ederim.
Kremler bitiyor bir şekilde de bu yöntemi sabunda uygulamak imkansız benim için. Bir yılda ancak biter bir sabun
(22/01/2019, Saat: 10:37)gidakontrol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kremler bitiyor bir şekilde de bu yöntemi sabunda uygulamak imkansız benim için. Bir yılda ancak biter bir sabun
Komşum merhaba, sıklıkla hangi sabunları kullanıyorsunuz?

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
MWF kullanıyorum bu sira
Bende sabunları kalan gramajlarına göre sıraladım
Az olandan başlayarak , bitene kadar kullan yöntemiyle raftaki sayıyı azaltmayı planladım
İlk sırada Cella var , dibi görünen kutular yakında biter ,en azından yeni bir ürün almaya bahanem kalır .
Daha once yazmısımdır belki, dayanıklılık acısından elinizdeki sabunları yumusaklıklarına gore bitirin dostlar. En yumusak kremler once, sonra yarı yumusak croaplar ve en son sert sabunlar olarak.

Sert sabuna hic birsey olmaz merak etmeyin, en kotusu kokusu biraz ucar ama yeri geldiginde aynı sekilde kopugunu yaparak size guzel bir tıras yasatacaktır. Onceliginiz bozulmaması icin yumusak olanlar olsun.
Sabunlarınızı nemli sekilde kapatmayın, kuruması icin havalandırmayı unutmayın.

Saygılar.
sabunları 1 er ay rotasyonla kullanıyorum . Jiletler karma aynı makine ile ama artık paket paket tüketeceğim karma bitince
Saygı duydum valla. Elimden gelse sabunların hepsini her gün köpürtür, üç tıraş olurum. Dolabın kapağını açtığımda kokluyorum, bakıyorum, bugün acaba hangisini kullansam diye heyecanlanıyorum. Bitene kadar tek sabun, krem kullanmak çok zor ki 1 sene sadece arko kullandım, bitiremedim..

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaz aylarında aldığım ürünler daha yeni yeni bitmeye başladı. rostasyonlu kullanıyordum, ama proraso sandaldan başlayarak azalanları bitirinceye kadar kullandım. proraso sandal, nivea krem ve logona krem 9 ayda bitirebildiğim ürünler. after shave ve balmı biri bitmeden diğerini almıyorum. kolonyalarda aynı şekilde, kullanmadığımı fark ettiğim mühle sabunu strech filme sarıp kaldırdım. sırada tabac sabun var havalar ısınıncaya kadar ne kadarını kullanabilirsem kullanacağım. kalırsa stechleyip onu da kışa devam ederim. jiletlerde aynı şekilde, başlarda deneme sürecinden kalan yarım kutuları bitirerek devam.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27