Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Herkese Merhaba,
Bu siteyle ve geleneksel tıraşla tanışmam tesadüfen oldu. Geçen hafta bir markette  traş bıçaklarına bakarken Wilkinson DE Classic ve 5 li jilet seti gördüm, ilgimi çekti satın aldım daha sonra internette eski tip jiletleri araştırıken de bu siteyi buldum bir çok başlığı okudum. Bıçaklara ilaveten, elimde eski bir banat fırça vardı onun yerine yeni fırça ve Arko yuvarlak sabun alıp traşa başladım.
Hoşgeldiniz komşum. Keyifli tıraşlar.
(15/04/2015, Saat: 16:25)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz komşum. Keyifli tıraşlar.

Hoşbulduk teşekkürler. Smile
Hoşgeldiniz Smile
(15/04/2015, Saat: 16:29)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz Smile

Smile
Hoş geldiniz komşum,güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...
Hoşgeldiniz, siz zaten geleneksel tıraşa başlamışsınız. Forum çok yararlı olacaktır.
(15/04/2015, Saat: 17:16)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz, siz zaten geleneksel tıraşa başlamışsınız. Forum çok yararlı olacaktır.
Eskiden makine kullanıyordum fakat sık traş olmadığımdan cildim çok tahriş olmaktaydı. Daha sonra ise çok ya da tek bıçaklı kullan at ve krem+fırça ikilisi kullanmaya başladım şimdi klasik jiletli makineye geçerek hedefe ulaştım. Belki usturaya da geçerim. Smile
(15/04/2015, Saat: 17:23)danjamem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eskiden makine kullanıyordum fakat sık traş olmadığımdan cildim çok tahriş olmaktaydı. Daha sonra ise çok ya da tek bıçaklı kullan at ve krem+fırça ikilisi kullanmaya başladım şimdi klasik jiletli makineye geçerek hedefe ulaştım. Belki usturaya da geçerim. Smile
Tıraş sabunu da deneyin. Arkoda güzel ama bence Cella deneyin. Ustura da olur, ben henüz geçmedim.
(15/04/2015, Saat: 18:29)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tıraş sabunu da deneyin. Arkoda güzel ama bence Cella deneyin. Ustura da olur, ben henüz geçmedim.
Su an elimde arko yeni tip sabun ve nivea krem var onlar azalinca Cella yi da deneyeceğim. Birde su iki sabun dikkatimi cekti.


http://www.gelenekselpazar.com/Gliserinl...-1222.html

http://www.gelenekselpazar.com/SaffHayat...R-513.html

Dogal bilesinlerden uretilmisler.
Sayfalar: 1 2 3