Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Bu gilletin hangi aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(06/04/2015, Saat: 23:14)best Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Onu nasil ayarlamaliyim peki

Videoda 1:00 da dikkat etmişseniz aletin vidası çok sıkılmış. Dolayısıyla tto mekanizmasını açmam gerekirken açmak için çeviremiyorum çünkü handle'ın sonuna kadar sıkılmış. Bu sebeple baseplate in oradan çevirip handle'ın tamamını söküyorum. Sizde yavaş yavaş kontrollü şekilde mesafeyi ölçün. mesela konudaki Rocket resimlerine bakın. Knob TTO mekanizması kapalıyken ne kadar dışarıda. Birde sizin şu anki vidaladığınıza bakın ne kadar dışarıda. Aradaki fark kadar daha sıkmanız lazım.
(06/04/2015, Saat: 23:20)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Videoda 1:00 da dikkat etmişseniz aletin vidası çok sıkılmış. Dolayısıyla tto mekanizmasını açmam gerekirken açmak için çeviremiyorum çünkü handle'ın sonuna kadar sıkılmış. Bu sebeple baseplate in oradan çevirip handle'ın tamamını söküyorum. Sizde yavaş yavaş kontrollü şekilde mesafeyi ölçün. mesela konudaki Rocket resimlerine bakın. Knob TTO mekanizması kapalıyken ne kadar dışarıda. Birde sizin şu anki vidaladığınıza bakın ne kadar dışarıda. Aradaki fark kadar daha sıkmanız lazım.

O işte tamam @Theunnamed ?
O zaman şu anda herşey normal olmalı..
(07/04/2015, Saat: 09:47)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O zaman şu anda herşey normal olmalı..

aynen normal yalnızca japonla yapıştırdığım yer ilerde çıkar mı? bilemiyorum ...
Bir yere çarparsa falan çıkabilir. Loctite isimli bir ürün var, vidalar için beton kıvamına getiriyor. O denenebilir :=)
Sayfalar: 1 2 3