Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: P90X
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(06/04/2015, Saat: 12:36)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uygulama videoları için ve programlar için kaynak olsa güzel olurdu

https://kickass.to/p90x-xtreme-workout-s...91758.html
Ellerine sağlık @Straht üstadım.
İyi bir spor geçmişi olan ancak şuan ofis canlısı olma yolunda ilerleyen biri olarak güzel bir tetikleme oldu benim için.
En kısa sürede konuyla ilgili sana başvuracağım.
Teşekkürler.
Ben videolar için bir kaynak koymadım çünkü malum kaynaklardan elime geçti. Forum kuralları gereği paylaşımı sıkıntı olur diye paylaşmamıştım fakat googleda ufak bir aramayla bol miktarda kaynağa ulaşılabiliyor.


(06/04/2015, Saat: 13:26)ferhat1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ellerine sağlık @Straht üstadım.
İyi bir spor geçmişi olan ancak şuan ofis canlısı olma yolunda ilerleyen biri olarak güzel bir tetikleme oldu benim için.
En kısa sürede konuyla ilgili sana başvuracağım.
Teşekkürler.

Teşekkürler. Elimden gelen bir şey olursa yardım etmeye hazırım komşum. Ofis-İş derken 1-1.5 saatimi ayıramam derseniz P90X3 programı yanlış bilmiyorsam 30 dakikalık videolardan oluşuyor onada bakabilirsiniz.
@strath öncelikle sana teşekkür ederim beni bu programla tanıstırdığın için. Sonrasında @theunnamed üstadım bana p90 videoları gönderdi. p90 beni kesmeyince p90x Türkiye ye üye olarak p90 x orjinal dvd setleri edindim. 12 gündür yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum değişiklikler var vücudumda 3 kg kadar kaybettim. Yalnız bir heart rate monitor e ihtiyacım var http://www.amazon.com/Polar-Bluetooth-Sm...B00NOHWTO6 yaptığım araştırmalarda bunun en etkili ve en kesin okumayı yaptığını öğrendim fakat bu bir saat değil strap la ğöğsünüze bağlıyorsunuz ve iphone ekrana mavidiş ile bağlanıp ekranda gerçek zamanlı kalp atışı gösteriyor. Sizlerin kullandığı tavsiye edebileceğiniz bir okuyucu varmı? saat şeklindede olur.
(24/06/2015, Saat: 16:53)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@strath öncelikle sana teşekkür ederim beni bu programla tanıstırdığın için. Sonrasında @theunnamed üstadım bana p90 videoları gönderdi. p90 beni kesmeyince p90x Türkiye ye üye olarak p90 x orjinal dvd setleri edindim. 12 gündür yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum değişiklikler var vücudumda 3 kg kadar kaybettim. Yalnız bir heart rate monitor e ihtiyacım var http://www.amazon.com/Polar-Bluetooth-Sm...B00NOHWTO6  yaptığım araştırmalarda bunun en etkili ve en kesin okumayı yaptığını öğrendim fakat bu bir saat değil strap la ğöğsünüze bağlıyorsunuz ve iphone ekrana mavidiş ile bağlanıp ekranda gerçek zamanlı kalp atışı gösteriyor. Sizlerin kullandığı tavsiye edebileceğiniz bir okuyucu varmı? saat şeklindede olur.

Saat şeklinde olanlar da okumayı göğüs bandından yapıyorlar. Yani göğüs bandı takıp sonra saati takıyorsunuz. Saat göğüs bandını okuyarak sizi yönlendiriyor. Polar biraz pahalı. Çok uygun fiyata şunları önerebilirim:

http://www.decathlon.com.tr/onrhythm-110...01690.html
http://www.decathlon.com.tr/onrhythm-310...46343.html

Ben ve nişanlım 110 kullanıyoruz. İçinden gelen göğüs bandı da ayrıca bütün wireless gym aletleri ile uyumlu. Spor salonunda koşu bandında vs. saat olmadan da gayet güzel kullanılabiliyor.
Teşekkür ederim cihankeskin iki olan oldukça kullanışlı görünüyor.Peki okuması nasıl doğru okuma yapıyormu ?
Bende hiç şaşırmadan doğru okuma yapıyor. Nişanlım göğüs ölçüsünün büyük olması nedeniyle okumada sıkıntı yaşadı. Onu da göğüs bandındaki okuyucu bölümü göğüs kafesinin soluna kaydırarak hallettik. Dediğim gibi büyük göğüslü bayanlara tavsiye edemem ama onun dışında gayet iyi çalışıyor. Düşük ritm ve yüksek ritm uyarıları da ayarlanabiliyor. Bence parasına göre oldukça iyi bir alet. 3 de rengi var 110 modelinin yanlış hatırlamıyorsam.
Anladım peki yakılan caloriyi gösteren 310 u tecih edeceğim anlaşılan. Son bir soru akıllı telefonlara bluetooth ile bağlanarak nevcut fitness app larında kullanma durumu varmıdır?
O konuda bir bilgim yok. Öyle bir ihtiyacım olmadığı için hiç sorgulamadım ama bu fiyat aralığında olduğunu sanmıyorum. Yine de göğüs bandının özelliklerine bir bakmalı. Neticede fitness aletleri ile haberleşiyor ama bunu hangi protokolle yapıyor bilemiyorum.
@tipsol

Ne demek ne demek hiç önemli değil Smile Bir kişi daha spor yapıp kendini sağlıklı ve mutlu hissediyorsa ve bu benim bir paylaşımımla başladıysa o bana yeter. Ben yüzücülükten alışkanlık antrenmanlar sırasında kalp ölçümünü hep manuel olarak saniye sayarak yapmaya alıştığım için (içinizden 6 saniye sayarken boyundan nabız sayıp 10la çarpıyorsunuz) öyle devam ediyorum, suya dayanıklı nabız ölçer vardı da biz mi kullanmadık Smile

Nabız ölçümü konusunda en hassas çalışanlar profesyonel olan yapışkanlı sensörlü olanlar, hani EKG çekilirken kullanılanlar gibi ama taşınabilir versiyonları. Ondan sonra normal sporcuların kullandığı sizin de bulduğunuz göğüs kemeri gibi olanlar var. Ben de alcak olsam sizin aldığınız gibi bir ürün tercih ederdim. Kalori hesabı yapan ürünlere eğer hastane standardında ürünler değillerse çok güvenilmiyor maalesef. Herkesin bünyesi farklı olduğu için aynı kilo aynı yaş aynı cinsiyet olup aynı nabız ile spor bile yapsalar kalori yakımı olarak farklı değerler ortaya çıkabiliyor fakat orda bir değer görmek size bir motivasyon sağlayacaksa tabiki en iyi tercih o olacaktır. Sadece ordaki rakama çok güvenmeyin.

Akıllı telefonlarla uyum olarak, alcağınız ürününü hem telefonunuzla hem de telefonla kullanıcağınız uygulama ile karşılaştırın. IOS'da My Fitness Pal pek çok ürünle uyumlu ayrıca barkodlu bütün ürünleri okutarak barkodu olmayanları ise aratıp bularak kalori,yağ,sodyum vs her türlü girdisi ile yemek günlüğünüze ekleyip kalori vs takibi yapabiliyorsunuz. Android'de bu uygulamayı hiç kullanmadım o yüzden yorum yapmayayım. Samsung kullanıyorsanız ise S Health pek çok ürünle ve uygulama ile ortak çalışabiliyor.
Sayfalar: 1 2 3