Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Dr. Harris Windsor Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
9b0bdd17fc7f6a7dc17205315b1e14f9.jpg

Evet arkadaşlar bir başka inceleme ile tekrar buradayım, ürünümüzün seceresini buraya yazmıyorum çünkü artık markaya herkes aşina diye tahmin ediyorum. Dr. Harris Windsor üç kez öğütülmüş sert tıraş sabunu evvela paketlemesinden bahsetmek istiyorum. Ürünün ücreti ve hitap ettiği kullanıcı sıkalasına baktığımda paketlemenin oldukça fakir,zayıf ve sıkıcı bulduğumu belirtmeliyim. Ne sabunu kaplayan bir yağlı kağıt ne sabunun üzerinde kazınmış Dr harris etc gibi bir yazı mevcut. Yani yuvarlak sade bir sabun mukavva kutudan öylece çıkıveriyor. Paketleme konusunda yıldızlar elbette MWF ye gidiyor bunu söylemeden geçemezdimSmile
Gelelim sabunumuza, o basit mukavva kartonun kapısını aralar aralamaz sizi muhteşem bir koku karşılıyor. Temiz,ferah ve fresh bu koku hermes terre ye çok benziyor içinde baharatlı notalarda mevcut, kokuyu çok iyi tarif edemeyebilirim zira o ayrı bir uzmanlık alanı. Koku muhteşem olmasına karşı kalıcılık zayıf ama tıraş olurken buram buram burnunuzda.
Sabun oldukça sert bir sabun fakat sert olmasına rağmen hiç suda bekletmeden direk kutusundan çıkarıp 26 mm bir finest ile sadece 15 saniye yükledim ve face lathering yaptım önce yüzümde ince bir tabaka sabun vardı ama ben suyu verdikçe coştu coşturdu resmen.(Bu yönü ile sert sabunu köpürtme sıkıntısı yaşayan arkadaşların tercihi olabilir)Inanılmaz sağlam bir köpük, kayganlık muhteşem ama yastıklama insana yüce tanrım dedirtir, itiraf etmeliyim yastıklama MWF den iyi geldi bana. Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama hakkını yemek olmak nemlendirmesi yeterli ama bir mwf değil zaten oda bir mwf olsa kalbim bu kadarına dayanamazdı eminim.
Toparlamak gerekirse ürün kesinlikle ücretinin hakkını veriyor biterse seve seve yenisini alırım nemlendirme olarak mwf den 2 tık geride olmasını dert etmiyorum çünkü muhakkak her daim nemlendirici kullanırım. Bu şartlarda en favori sabunlarım arasında yerini aldı diyebilirim.

Koku:9
Kayganlık:8.5
Koruyuculuk:9.5
Nemlendirme: 7.5




Sent from my iPad using Tapatalk
(31/03/2015, Saat: 03:00)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]9b0bdd17fc7f6a7dc17205315b1e14f9.jpg

(...) evvela paketlemesinden bahsetmek istiyorum. Ürünün ücreti ve hitap ettiği kullanıcı sıkalasına baktığımda paketlemenin oldukça fakir,zayıf ve sıkıcı bulduğumu belirtmeliyim. Ne sabunu kaplayan bir yağlı kağıt ne sabunun üzerinde kazınmış Dr harris etc gibi bir yazı mevcut. Yani yuvarlak sade bir sabun mukavva kutudan öylece çıkıveriyor. (...)

İnceleme için teşekkürler komşum.
Yukarıdaki paketleme tarifine göre sabun sahte olmasın? Big Grin
tipsol üstat inceleme için teşekkür ederiz. Harris ürünleri gerçekten üst düzey, kremi de çok başarılı. MWF ile kiyasladin hiç yokken aklıma soktun sabunu. Tam da MWF yi hediye etmisken acaba mı? Smile
İnceleme için teşekkür ederiz komşum,güle güle güzel günlerde kullanın..
İnceleme için teşekkürler üstad..
inceleme için teşekkürler üstad.
çok başarılı inceleme üstad ellerine sağlık
(31/03/2015, Saat: 09:18)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnceleme için teşekkürler komşum.
Yukarıdaki paketleme tarifine göre sabun sahte olmasın? Big Grin

Yok komşum sahte değilSmile english shaving den aldım


Sent from my iPhone using Tapatalk
@sertaç @oopps @theunnamed @ts9funk @ cihankeskin @chinaski rica ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim.
@chinaski hangisini soktum aklınıza mwf or dr harris?


Sent from my iPhone using Tapatalk
MWF favori sabunlarimdandir sen kiyaslayinca dr harris i aklıma soktun tipsol komşum. Kokusu da Terre'd Hermes e benziyorsa denemem lazım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5