Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Onur Çakmak Yeni Başlıyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Mehmet Kiraz, mecheng, McOrco, mancho - teşekkür ederim karşılamanız için.

Aleksey, McOrco - Fırçayı neden beğenmediniz? Pure Badger bir fırça ve pek fena durmuyor. Yorum yaparsanız çok sevinirim gerçekten, öğrenmiş olurum.

McOrco - Proglide Styler ben aldığım zaman Türkiye'de çok aramama rağmen bulamamıştım, o nedenle ebay'den almıştım. Neyse ilk mesajımda düzeltme yaptım.

mancho - Ben DE ile tıraş olmaya alışamaz ve kartuşluya tekrar dönsem bile fırça ve sabuna devam etmeyi düşünüyorum. O nedenle sadece DE makinasını ucuz tuttum. Araştırdığım kadarıyla, basınçlı kutularda kullandığımız köpük veya jeller, içlerindeki bazı kimyasallardan dolayı cildi çok kurutuyor ve rahat tıraş sağlayamıyorlar. O tür kimyasalların bulunma sebebi ise ürünlerin basınçlı kutularda saklanabilmesi içinmiş. 34C boyun kısmıma çok agresif gelebilir. Yanak kısmım güçlü, boyun kısmım hassas olduğu için Progress almayı düşünüyorum. Neyse önce fiiliyata geçip tecrübe kazanayım, mutlaka farklı fikirlerim olacaktır.
omega firması marka değeri nedeni ile black badger bir fırçaya silvertip e yakın fiyat istiyor Sad
isana cerrus irem gibi sıradan markalarda black badger sınıfı fırçalar 10 15 tl iken
omegada bu fiyata black badger alıyorsunuz...

aynı fiyata frankshaving olsun lijun olsun birçok markanın çok daha üstün fırçaları mevcut.
Onur Bey, hoşgeldiniz. Güzel bir başlangıç olmuş. Umarım çok keyifli tıraşlarınızı DE'lerle çıkarırsınız Smile (Bir DE'cinin günlüğü)
(20/03/2015, Saat: 18:29)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]omega firması marka değeri nedeni ile black badger bir fırçaya silvertip e yakın fiyat istiyor Sad
isana cerrus irem gibi sıradan markalarda black badger sınıfı fırçalar 10 15 tl iken
omegada bu fiyata black badger alıyorsunuz...

aynı fiyata frankshaving olsun lijun olsun birçok markanın çok daha üstün fırçaları mevcut.

10 - 15 TL ye avrupa porsuk fırça varmı :o
Silvertip yorumunuz mubalağadır umarım Smile
(20/03/2015, Saat: 15:17)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Chinaski, bayercy, Aleksey yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
impaticaret, yani Mustafa Bey, resimdeki ürünler size tanıdık geldi mi acaba? Smile Ben sanalpazardan ürünleri sipariş verirken bu kişinin siz olduğunu bilmiyordum. Tesadüfe bakın ki alışverişimi sizden yapmışım.
Styler Türkiye'ye yeni yeni geliyor sanırım. Ben alalı epey oldu, o zamanlar çok aramıştım Türkiye'de ancak bulamamıştım. O bahsettiğiniz Ball modelini almaya niyetlenmiştim ancak bu daha çok hoşuma gitmişti. Neyse forum kuralları gereği bunları konuşmamamız lazım.

Dikkat ettim herkes birbirine "komşum" diye hitap ediyor, merak ettim, nasıl çıktı bu ortaya?

Tanıdık geldi Smile
Omega fırçadan şikayet eden müşterim olmadı ama içinize sinmezse kullanmadığınız taktirde iade veya değişim hakkınız var  Wink
(20/03/2015, Saat: 21:37)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]10 - 15 TL ye avrupa porsuk fırça varmı :o
Silvertip yorumunuz mubalağadır umarım Smile


Onur komşum hoşgeldiniz.Ekipman başlangıç olarak süper,fırça yorumlarına katılıyorum.Forumda Onur98 komşumuzdan tipsoft fırça konusunda destek alabilirsiniz.progress makina konusunda hemfikirim.Klasik ıslak tıraşta yüz hazırlığı çok önemli,gerisi kısa sürede oturur zaten.Bol köpüklü tıraşlar.

syg
(20/03/2015, Saat: 17:51)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aleksey, McOrco - Fırçayı neden beğenmediniz? Pure Badger bir fırça ve pek fena durmuyor. Yorum yaparsanız çok sevinirim gerçekten, öğrenmiş olurum.

Pure badger fırça kullanmadım hiç ancak çizici ve sert fırçalar olarak okudum hep. 90 lira civarı bir para ayırdıysam fırçaya, porsuğun karakteristik özelliklerini, o yumuşacık şefkatlı dokunuşunu isterim. Zaten mesajımda da bahsettiğim üzere Tipsoft veya Whipped Dog bahsettiğimiz fiyat aralığında, yumuşacık silvertip kalitesine ulaşan markalar. Ha fiyatı neden daha uygun? Knotlar Çin'den hazır geliyor. Bir Simpson gibi birleştirilmiş olmuyor o knotlar. Bende de Tipsoft Finest var mesela. Satmayı düşünüyordum Duke geleceği için hatta buraya ilanını da açmıştım. Ama Duke gelince Tipsoft'a bakış açım değişti, fiyatından daha değerli bir fırça olduğunu farkettim. Aynı şekilde yabancı forumlarda da Whipped Dog hakkında benzer yorumlar var.

Ha içime sinen bir porsuk alamıyorsam, 90 lira bandına çıkmak istemiyorsam da porsuk almam mesela. Gider paramın yettiği iyi bir domuzu alır terbiye ederim. Benim tercihim ve kişisel olarak mantıklı bulduğum tercih bu yönde.
(20/03/2015, Saat: 21:49)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tanıdık geldi Smile
Omega fırçadan şikayet eden müşterim olmadı ama içinize sinmezse kullanmadığınız taktirde iade veya değişim hakkınız var  Wink

Yok yok fırça güzel gerçekten. Pure olmasına rağmen ben sert bulmadım. Ancak değiştirmeyi düşündüm, şundan dolayı; kişisel web sayfanızı gezerken aşağıdaki ürüne rastladım. Fiyatı, sanalpazar mağazanızdan aldığım fiyat ile aynıydı. Bu resimde, aynı ürünün standı ve kasesi de var. Bilmiyorum fırça püre badger'mi değil mi, eğer öyleyse bir hayli üzülürüm açıkçası.

Neyse, yakın zamanda sizi birebir ziyarete gelip, farklı ürünlerinizi de görmek istiyorum zaten. Sizden DE makine almak istiyorum, o nedenle yüzyüze görüşüp tavsiyenize göre bir tercih yapacağım inşallah.

Kolay gelsin.

ff4689_c6f60bbd917d446dacd727847bbcae8d....00_jpg_srb
(20/03/2015, Saat: 22:09)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok yok fırça güzel gerçekten. Pure olmasına rağmen ben sert bulmadım. Ancak değiştirmeyi düşündüm, şundan dolayı; kişisel web sayfanızı gezerken aşağıdaki ürüne rastladım. Fiyatı, sanalpazar mağazanızdan aldığım fiyat ile aynıydı. Bu resimde, aynı ürünün standı ve kasesi de var. Bilmiyorum fırça püre badger'mi değil mi, eğer öyleyse bir hayli üzülürüm açıkçası.
Neyse, yakın zamanda sizi birebir ziyarete gelip, farklı ürünlerinizi de görmek istiyorum zaten. Sizden DE makine almak istiyorum, o nedenle yüzyüze görüşüp tavsiyenize göre bir tercih yapacağım inşallah.
Kolay gelsin.
ff4689_c6f60bbd917d446dacd727847bbcae8d....00_jpg_srb
Standdaki firça domuz kılı.
Klasik satıcı profili gibi iadelerden gocunmam Smile Yeterki sıfır olsun.
Önemli olan alıcının içine sinmesi her tırasta keyifle kullanması.
Her zaman beklerim.
Mustafa Bey, ben sizin henüz bu forumdan olduğunuzu bilmiyorken dahi hep iyi izlenimim olmuştu. Mesajıma hemen cevap vermiştiniz, ricamı kabul etmiştiniz ve kargoyu ücretliyken ücretsiz yapmıştınız, daha ne olsun.

Bendeki fırça 0 değil ama 0,5 Smile yüzümde kullanmadım ancak break-in yaptım, dolayısıyla artık tekrar satışa çıkaramazsınız. Önceki mesajımda belirtmemişim bunu, o yüzden "eğer öyleyse üzülürüm" dedim, çünkü artık iade edemem. Ama zaten ürün çok güzel, yumuşak ve knot loft uzunlukları kişisel tercihime çok uygun, iade etmeyi düşünmezdim. Stant işini artık farklı şekilde çözeriz, ben hele bi dükkanınıza geleyim, hallederiz. Cumartesi Pazar günleri açık mısınız? Ve eğer gelirsem dükkanda olur musunuz?
Sayfalar: 1 2 3 4 5