Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Omega 10077
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bu fırçadan ben boyutları sebebiyle yolculukta kullanırım diye 2 tane almıştım, fazla kullanma fırsatım olmadı, birini abime hediye ettim, diğeri bende. Kıl uzunluğu kısa olduğu için omurgası çok sert. Sıcak su ile yumuşatmadan kullanmayın derim. Diğer Omegalarda olduğu gibi, uçları aldığınızda yumuşak ve çatallanmış gibi. Plastik sap en küçük bir düşmede çatlayacakmış hissi veriyor. Ama güzel köpük yapıyor.
(19/03/2015, Saat: 14:40)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu fırçadan ben boyutları sebebiyle yolculukta kullanırım diye 2 tane almıştım, fazla kullanma fırsatım olmadı, birini abime hediye ettim, diğeri bende. Kıl uzunluğu kısa olduğu için omurgası çok sert. Sıcak su ile yumuşatmadan kullanmayın derim. Diğer Omegalarda olduğu gibi, uçları aldığınızda yumuşak ve çatallanmış gibi. Plastik sap en küçük bir düşmede çatlayacakmış hissi veriyor. Ama güzel köpük yapıyor.
Teşekkür ederim Memlekette tıraş ürünleri bulunmuyor yahu. Yurtdışı forumlara bakıyorsun bıyık için bile wax kullanıyorlan biz daha badem yağı vs kullanalım :-)
Omega 10077 fırçadan bir adet edindim. Elimde 10049 vardı, memnundum. Bir de küçük versiyon bir fırçam olsun dedim. Fırça tam bir seyahat fırçası. At cebine yola çık. Big Grin Tek olumsuz yanı siyah kılları biraz fazlaydı. Ama temizleme gereği duymadım. Neredeyse onlarında hepsi çatallanmış olarak geldi.
Sayfalar: 1 2