Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: BÖKER USTURA
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese Merhaba;

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoo...-138814289

Bu linkteki ustura hakkında bir bilgisi olan üstadlar var mıdır acaba? Hakkında olumlu sayılabilecek bir kaç yorum okudum ama gene de sizlere danışayım istedim
Ustura çok güzel gözüküyor. Gerçekten de Sweeney Todd filmindeki usturanın aynısı tip olarak. Böker Fleet Street Razor diye satılıyor web sitesinde de. Almanya fiyatı 20€. En ucuz Dovo usturanın yurtdışı fiyatının ortalama 50-60€ olduğunu hesaba katarsak ne beklenilmesi gerektiğinden çok emin değilim.
Hocam bu ürün pocketknife kategorisinde geçiyor, yani çakı gibi bir ürün. Tıraş için üretilmiş bir ürün değil. Ustura şekli verilmiş sadece. Zaten geometriden çok açık görülüyor. Tıraş için istiyorsanız uygun fiyatlı güzel bir kaç Solingen markası biliyorum ama bu bıçağa bulaşmayın derim.
Şimdi kendi sitelerini inceleyince bir şey fark ettim. Bu ustura tıraş bıçakları bölümünde değil cep bıçakları bölümünde sınıflandırılmış. Kısacası tıraşa uygun olmayabilir. Dediğim gibi fiyatı da tıraşa uygun olmadığını gösterir nitelikte.
Çöp..
filmi sevenler için üretilmiş çakı yalnızca...
Ustura olsa gerçekten de güzel olurdu. Bu kadar hayranı varken de çakısını üretip usturasını üretmemeleri ayrı bir komedi zaten.
Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Lordumun "Çöp" lafı bile uzak durmama yetti arttı bile Big Grin 440 çelik deyince bende iyidir herhalde diye düşünmüştüm, neticede 1095'den üretecek halleri yok.Bende cep bıçakları bölümünde olduğunu yeni farkettim. Arkadaş neden ustura biçiminde çakı yapma ihtiyacı hissetmişler onu anlamadım.
(17/12/2014, Saat: 12:04)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ustura olsa gerçekten de güzel olurdu. Bu kadar hayranı varken de çakısını üretip usturasını üretmemeleri ayrı bir komedi zaten.

Bıçak meraklısı biri olarak söyleyebilirim ki Alman olmasına rağmen Böker'in herşeyi bir komedidir zaten.
Merhabalar ;

Forumu uzunca bir süredir takip etmekle birlikte üye olmaya karar verdim.Gerçekten bilgilerinizden ve tecrübelerinizden dolayı takdire şayansınız Cool Ustura vs kültürüne pek hakim olmadığımdan ötürü bileme kayışlama vs neyin nasıl yapılacağı hususunda hiç bir fikrim yok. Aşağıda linkini vereceğim ürün http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoo...=138814289 konusunda kafam ciddi anlamda karışmış bulunmakta. Daha önce bu ürün için açılan konuda bunun bir ustura değil ustura görünümlü pocket knife ( çakı sınıfı ) olduğu dile getirilmiş.Benim sorum şu bu ürünün bilemesi bakımı nasıl olmalı ? Ustura ile aynı işlemlere tabi mi tutulacak yoksa daha mı farklı ? Lütfen aciliyetle beni bu konuda bilgilendirirseniz müteşekkir kalırım.Saygılarımla Blush


DipNot:Ürün 440A Çelikten Üretilmiş

http://www.boker.de/en/taschenmesser/mag...LG242.html

https://www.youtube.com/watch?v=ePbM6wAilAU
Sayfalar: 1 2