Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tanışma.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamün aleyküm site sakinleri,ben Aydın'dan Sami.Emekliyim bir hafta önce tesadüfen keşfettim siteyi arkadaşlar her akşam giriyorum bir bakıyorum saat 1,5-2 uykusuz bırakıyorsunuz insanı.En sonunda kayıt oldum dayanamadım,emeği geçen herkese teşekkürler çook güzel paylaşımlar var.Ben yıllar önce jiletli ustura kullandım epey sonra üşengeçlik Mac 3 le devam ettim dün usturayı buldum yeni jilet taktım yıllar sonra kullandım.Çelik ustura hiç düşünmemiştim amma hani derlerya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme diye.Sanırım düştü bile zamanla bir çelik ustura almayı ciddi ciddi düşünüyorum,bakalım hayırlısı.Herkese sinek kaydı traşlar.
Üstadım hoşgeldiniz,

Uykusuzluk, kan ve nice acılara gönüllü olduk biz de Big Grin

Ama keyfi hepsini bastırdı.

Çelikler çok uygun ve tıraşa hazır şekilde forumumuzda mevcut.

Emeklilikte çelik ustura hep istediğim bir şeydi.

Allah herkese nasip etsin.
Hoşgeldiniz Sami Bey, emekli birine çelik usturadan daha güzeli olamaz. Sizin oraların havası da güzel, ferah. Kalkıp güzel bir tıraş olup sonra temiz havaya çıkıp güne başlamak gibisi olur mu?
Hoşgeldiniz. Çelik usturadan çok büyük keyif alacağınızı düşünüyorum. Mornetto komşumun da dediği gibi allah herkese nasip etsin.
Sami abi hosgeldiniz katilmaya karar vermeniz cok iyi olmus herkesin tecrubelerine ihtiyacimiz var.keyifli tiraslar dilerim
Hoş geldiniz.. Forum da tecrübeleriniz paralelinde geliştireceğinizi ve forum arkadaşlarımızın da sizin tecrübeleriniz den yararlanması dileğiyle.
ve aleykümselam, hoşgeldiniz. eliniz alıştığında hakiki usturanın verdiği tıraşı, tıraş sonrası yüzdeki dokuyu hiçbir tıraş tekniğinde bulamadım. İnşallah sizi de güzel usturalar ile buluştururuz forumumuzda.
Hoşgeldiniz. Tam emekli mi oldunuz? Çalışmıyor musunuz?
Hoşgeldiniz, keyifli tıraşlar diliyorum.
Foruma hoş geldiniz Sami Bey.
Sayfalar: 1 2