Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba aranıza yeni katıldım. Ben kuafor malzemeleri satışı yapıyorum.oncelik belirtmek istiyorum traş ürünleri bende yok.aynı zamanda unv son sinif öğrencisiyim. Yazın dış ticaret kursuna gideceğim. Kozmetik üzerine ithalat yapmak istiyorum kendi çapımda
yada KOSGEB desteği alırsam kozmetik imalati.sitenizi müşterim söyledi. Biraz baktım. Öncelikle incelemeler note ile iPhone incelemesi kadar detaylı. Belliki sitede üye olanlar gercekten bu işe gönül vermişler.benim aklıma takılan bir kaç şey var.yardimci olursaniz sevinirim.arkadaşlarım ingiltereye çok gidip geliyorlar.onlarla bazı ürünleri aldirip satmak istiyorum.satışlar iyi olursa ona göre ithalat karar verip erkeklere yönelik kozmetik sitesi acmak istiyorum.
Suan siteye baktım. Aylık 7k ziyaretçi var.pazarı şimdilik küçük. Sizce artış olurmu.diğer sorumda ingiliz mali hangi ürünler gider.fiyat listesi isteyecem.yardimci olursaniz sevinirim.bakarsınız daha uyguna gelir.inşallah forum kurallarını cignememisimdir.sağlıcakla kalın.
Umut
Hoşgeldiniz,

İngiliz ürünleri şuan geleneksel tıraş sektöründe kozmetik, fırça, DE alet vs vs bir çok konuda liderliğe oynayan hatta bazılarında lider konumda olan ürünler. Forumda çokça tercih edilen 3T diye geçen İngiliz üreticilerin ürünleri uygun fiyatlı getirilirse çokça talibi çıkacaktır. Forumdan @İmpaticaret Mustafa Bey sanıyorumki pek çok firma ile görüşmüş ve uygun olanları kendi mağazasına getirmiştir, ondan destek alabilirsiniz.

Ürünleri bavulda getirip satacaksanız elbette talibi çıkacaktır fakat yasallığı konusunda emin değilim. Forumdaki avukat üyeler bizi aydınlatır herhalde.
Aslında aklıma takılan bir soruda şu. Arkadaşım ürünleri aldı faturali olarak.gumrüge takıldı. Vergisini ödedi. Bana fatura kesti. Bunu ben satarsan sıkıntı olurmu?
urunu alan kişiye sizin şirketiniz fatura kesmeli
kargo ile gönderilecekse irsaliye düzenlenmeli

gelir vergisi, kdv, ötv ile gümrük vergisi arasında hernagi bir alaka yok
(08/01/2015, Saat: 02:49)umut34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında aklıma takılan bir soruda şu. Arkadaşım ürünleri aldı faturali olarak.gumrüge takıldı. Vergisini ödedi. Bana fatura kesti. Bunu ben satarsan sıkıntı olurmu?

Teknik olarak eğer bu malların gümrük vergisi ödenmese asıl sıkıntı yaşayabilirsiniz. Neticede kaçak mal satmış olacaksınız.
Baskasi ucak ile getirdi.gumruk vergisini ödedi. Bana verdi.ancak bana fatura kesemedi.elindeki vergi kağıdı ve ingilterede ki faturayı verdi.ben bu şekilde nasıl satabilirim.yoksa direk kendi firma bilgilerimi verip.İngiltereden kendi adıma duzenletirsem faturayi galiba problem çözülecek.
(08/01/2015, Saat: 12:40)umut34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Baskasi ucak ile getirdi.gumruk vergisini ödedi. Bana verdi.ancak bana fatura kesemedi.elindeki vergi kağıdı ve ingilterede ki faturayı verdi.ben bu şekilde nasıl satabilirim.yoksa direk kendi firma bilgilerimi verip.İngiltereden kendi adıma duzenletirsem faturayi galiba problem çözülecek.

Faturayı kendi şirketiniz adına düzenletir ve vergilerini öderseniz sorun olmayacaktır. Daha sonra satışını yapabilirsiniz.
Impa ticaret Mustafa Bey galiba edwin jagger mumessilli galiba.açaba onun dışında Türkiye ye girişi yasak mı? Çok soru sordum .kusura bakmayın. Açık göremedim.
(08/01/2015, Saat: 12:59)umut34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Impa ticaret Mustafa Bey galiba edwin jagger mumessilli galiba.açaba onun dışında Türkiye ye girişi yasak mı? Çok soru sordum .kusura bakmayın. Açık göremedim.


HuhHuhHuh

Yıllardır emek verir Mustafa Bey. Bunu kimse görmezden gelmesin.
(08/01/2015, Saat: 12:59)umut34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Impa ticaret Mustafa Bey galiba edwin jagger mumessilli galiba.açaba onun dışında Türkiye ye girişi yasak mı? Çok soru sordum .kusura bakmayın. Açık göremedim.

Öncelikle bunu yanıtlayalım: O Mustafa Bey ile EJ arasındaki distribütörlük anlaşmasına bağlı ama büyük olasılıkla EJ size fabrika fiyatıyla satış yapmayacaktır. Bu durumda vergiler vs. eklenince ne sizi ne de tüketiciyi tatmin etmeyecek bir fiyat seviyesine geleceğini düşünüyorum ürünlerin.

(08/01/2015, Saat: 13:02)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]HuhHuhHuh

Yıllardır emek verir Mustafa Bey. Bunu kimse görmezden gelmesin.

Mornetto üstada katılıyorum. Küçük bir pastadan dilim almak yerine pastanın büyümesi daha yararlı olacaktır. Pasta gerçekten de küçük. Bu ürünler biraz niş ürünler ve çoğunluğumuz Mustafa Bey'den alışveriş yapmaya çok alıştık. Bu ürünlerin ana tüketicisinin forum üyeleri olduğunu da düşününce siz Mustafa Bey'in satışını yapmadığı marka ve ürünlerin satışına yönlenirseniz hem sizin hem de bizim için daha iyi sonuçlar alırsınız.
Sayfalar: 1 2 3