Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: King of Shaves Super Gel Tıraş Jeli
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,

Bugün naçizane ilk incelememi sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce forumda King of Shaves'in Alpha Gel ürünü incelenmiş ama Super Gel hiç incelenmemiş. Ürünü bundan 3 hafta kadar önce Gratis'ten 8,90 TL ye aldım. Ürünü emin olmak için farklı kombinasyonlarda bir hafta boyunca denedim.

2ameeg.jpg

Ambalaj: 150ml plastik.

İçindekiler: Aqua (Water), Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Acrylates / C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Cocamidopropyl betaine, Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil, Styrene / acrylates copolymer, Sodium chloride, Benzophenone-4, Coco-glucoside, Magnesium nitrate, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Citric acid, Benzoic acid, Magnesium chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 47005 (Yellow 10).

Gördüğünüz gibi içeriğinde parabene bulunmuyor.

Ürün Tipi: Köpüksüz tıraş jeli. Ürün nemli cilde elle yayarak uygulanıyor.

Uygun Cilt Tipi: Ürün hassas ciltler için olarak pazarlanıyor. Gözlemlerim ise tam tersine hassas cilde sahip kişilerin uzak durması gerektiği yönünde.

Koku: Ürün limon kokulu. Kokusu bana biraz tatlı ve çok sentetik bir limon kokusu olarak geldi. Benim hiç hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim. Ev temizleyicilerini andırıyor biraz. (1.50/5.00)

Kıvam: Akışkan bir jel kıvamında. DE'den temizlemek için sıcak su gerekiyor. Kartuştan temizlemek ise bayağı fazla sıcak su gerektiriyor. Genelde jellerde bu olağan bir durum olduğundan bir puanlama yapmıyorum.

Koruyuculuk/Kayganlık: Ürünü hem DE hem de kartuşla denedim. İkisinde de koruyuculuk ve kayganlıkta sınıfta kaldı. Resmen yüzümü yola yola tıraş oldum. Her seferinde kullandığım miktarı artırdım. En sonunda artık neredeyse avuç dolusu jel kullanarak tıraş oldum koruyuculuğu sağlayabilmek için (Alttaki resim). (1.00/5.00)

2laeumx.jpg

Nemlendirme: Yüzü kurutan bir ürün olduğunu söyleyemem ama asıl görevi olan kayganlığı sağlayamadığı için nemlendirmesi pek de önemli olmuyor. (3.00/5.00)

Genel Görüş: King of Shaves'in Alpha Gel ürününü daha denemedim ama Super Gel gerçekten de sınıfta kalan bir jel. Hem çok yüksek miktarlarda kullanım gerektirmesi, hem de koruyuculuk ve kayganlıktaki yetersizliğinden dolayı kimseye tavsiye edemem. Özellikle seyahatlerde kullanım için köpüksüz ürünleri tercih ediyorum ama denediğim diğer köpüksüz ürünlere (Lush Dirty & Clinique Tıraş Kremi) kıyasla bu ürün gerçekten de çok zayıf kalıyor. (2.00/5.00)
İnceleme için tşk Smile

Ben de beğenmemiştim Big Grin
Inceleme için teşekkürler @cihankeskin komsum.
Demekki king of shaves jeli balsamı kadar başarılı değilmiş.
Ben de ingilteredn gelmis markasini hatirlamadigim bir jel kullanmis ve hic memnun kalmamistim. Mis gibi sabunlar kremler dururken jel kullanmak mantıklı gelmiyor bana.
Gerçekten kötü bir kokusu var.
İnceleme için teşekkürler. KoS güneş koruyuculu ve nemlendirici kremini kullanıyorum hem balsam yerine hem normal olarak, memmunum. Kokusu arkoyu anımsatan hafif limoni bir koku.
Küflenmiş limon gibi kokuyor Big Grin
Jelin tipinde bile meymenet yok, ne o öyle iyk Undecided. Zaten hiç sevmedim böyle jeldi, köpüktü.

İnceleme için teşekkürler.
İnceleme için teşekkürler, bende tercih etmiyorum köpüksüz ürünleri.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Bitirene kadar canım çıkmıştı
Mancho komşum keşke atsaydınız,iyi sabretmişsiniz bitirene kadar
Sayfalar: 1 2 3