Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: n11.com kullanmayın
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar biliyorum hepiniz kullanıyorsunuzdur ve sorun yaşamamışsınızdır. Benim için de öyleydi taa ki sorun yaşayana kadar. İşte o zaman e kadar ilgisiz ve sorumsuz bir firma olduklarını anladım. Eğer ki alım yaptığınız satıcı ile herhangi bir sıkıntı yaşarsanız n11 direk aradan sıyrılıp ben karışmam o sizinle dükkan arasında diyor. Aramızda hukukcu arkadaşlar vardır bilmiyorum ne kadar doğru ama satıştan komisyon alan sitenin sorun çıktığında ben karışmam deme hakkı var mıdır yok mudur. Her neyse benim ağzım yandı bir daha kesinlikle kullanmayacağım. Size de tavsiye etmem 10 kere alışveriş yaparsınız sıkıntı olmaz, 1 tane sorunlu satıcı çıkar saç baş yolarsınız. Gittigidiyor bile bu kadar ilgisiz ve sorumsuz davranmıyor. Bundan sonra 10lira 20lira fazla para veririm hepsiburada tipi kendi satış yapan kurumsal firmalar üzerinden alışveriş yaparım, en azından destek alıyorsunuz.

Sinir hastası olmak istemiyorsanız n11.com'dan uzak durmanzı tavsiye ederim.
Bu arada abarttığımı düşünen linke göz atsın isterse

http://forum.donanimhaber.com/m_73954285/mpage_2/tm.htm

bu da şikayet var linki

daha birkaç yıllık site olmasına rağmen şikayet sayısı gittigidiyordan çok daha fazla. Forumlarda gittigidiyor alıcıyı mağdur etmiyor, n11 satıcıyı korur, alıcıyı mağdur eder yazmışlar. Ben de tanık oldum. Neyse allahtan kayıp çok ufak, o da belki satıcıyla halledebilirsem kayıp olmayabilir. Ama kesinlikle dersimi aldım. Ben size önayak olayım paranızı kaybetmeyin, sonra bana teşekkür edersiniz.
Evet bazen bu tarz şeyler olabiliyor,bende farklı bir site de bu şekilde şikayetim oldu. Birkaç site dışında diğer alış veriş siteleri maalesef böyle.
Şu ana kadar n11'den pekçok alışverişim oldu ama ne var ki hiçbirinde sorun yaşamadım. Aslında n11 çek ve anlık indirim dışında hiç de ucuz bir yer de değil. Adamlarda mantık şu: biz siteyi yaptık, satıcı satsın, alıcı alsın, biz de komisyonumuzu alalım. Gerisine pek karışmıyorlar. O açıdan yaklaşımları hiç profesyonel değil. Bu nedenle n11 üzerinden alışveriş yaparken, hangi mağazadan aldığınıza dikkat edin sorun yaşamak istemiyorsanız.
Satışla ilgili sözleşmeyi kabul ediyor, öylece işlemler yaptığınız varsayılıyor bu tür alışverişlerde.

Yani kimsenin okumadığı, küçük harflerle bi sözleşme metnini onaylayarak işin içine giriyosunuz maalesef.

İçerik iyice araştırılıp eksik bulunması halinde tüketici heyetlerine, mahkemelerine müracaat mümkün.

Her zamanki gibi astarı yüzünden pahalı ve kimse uğraşmak istemez, bu terane böööle süreeerr giderr Angry Benim en sinir olduğum kredi sözleşmelerinde bankaların müşterilerin okumadığı sözleşmelere onlarca imza attırmaları ki imza attığınız anda geri dönüşü olmayan bi yola giriyosunuzAngryAngry
Mornetto üstadım varken bana laf söylemek düşmez ama bildiğim kadarıyla anlatayım.

Aracı firmalar/kişiler satılan üründen sorumludur. Bildiğim kadarıyla bu tip tek taraflı sözleşmelerin pek bir bağlayıcılığı yok (bundan çok emin değilim) ve sözleşmede mevcut yasanın aksine bir madde bulunamaz. Yani n11 "ben karışmam" diyemez bunu da sözleşmeye vs.. koyamaz.

Türkiye' de online alışveriş ve taşımacılıkla ilgili duruma göz attığınızda ülkenin genel anlamda insani ve ticari ahlakını güzelce tespit edebilirsiniz. Tek söyleyebileceğim bu.
Batmasını istediğim tek alışveriş sitesi. Angry
@lord
sayfayı açtım,şaşırdım. manzara buSmile herhalde benim browser kaynaklı bir durumdur..

3310keg.jpg
Komşum uyarımiçin teşekkürler. Ben de kullanıyorum ve daha önce bir sorun yaşamadım ama bu riske girmemi gerektirmiyor. Artık daha dikkatli olacağım n11 konusunda.
(01/01/2015, Saat: 13:17)siralexf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@lord
sayfayı açtım,şaşırdım. manzara buSmile herhalde benim browser kaynaklı bir durumdur..

3310keg.jpg

Komşum onlar google reklamları, rastgele geliyor, sana öyle denk gelmiş o an.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6