Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: tanışma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba

geleneksel ıslak tıraşa yeni başladım.

başlangıç olarak ming shi ve permasharp jilet aldım.

elim pratikleşince baktım ki oluyor EJ89 almayı düşünüyorum.

sakallarım sert ve çok gür değil.iş icabı her gün tıraş oluyorum.

tavsiyeleriniz nedir ?
Hoşgeldiniz,

Forumlardaki "Bunlar anlatıldı, Bknz: => Ara Tuşu" gibi mesaj yazanları hiç sevmem fakat cidden bu olaylar çok yazıldı çizildiSmile Forumun arama motoru yetersiz geliyorsa google amcaya Geltir Sert Sakal veya Geltir tahriş vs gibi bir soru sorarsanız bir çok konu bulabilirsiniz.

Tanışma konunuzda daha çok forumu okuyup aklınıza takılan ve size özel sorunlar hakkında sorular sorarsanız daha rahat olur herşey.

Umarım bana kızmazsınız Smile Keyifli ve bol köpüklü tıraşlar =)
Hoşgeldiniz. Straht komşuma aynen katılıyorum. Yine de ekleyebilirim bir iki şey: Geleneksel tıraşta en önemli şey yüzün tıraşa hazırlanmasıdır. Siz hiç fırça, sabun veya kremden bahsetmemişsiniz. Bunlar gerçekten de önemli detaylar. Smile
Hoşgeldiniz. Elinizde ne var fırça krem olarak bilmiyorum ama bence Omega 49 ve arko krem/sabun başlangıç için ideal olabilir. İmpa ticaretten bir sipariş geçip bir iki jilet artı yukarıda yazdıklarımı sipariş edebilirsiniz. Sabun olarak biraz daha özellikli olsun isterseniz Cella, EJ refill gibi önerilerim olabilir. Jilet konusunda Permasharp güzel jilet ama çok gür olmayan sakalda günlük tıraş için yorabilir, tavsiyem biraz daha yumuşak jiletlere bakmanız. Yeşil astra hem maliyeti düşük hem de iyi bir başlangıç noktası olacaktır. Ne kadar jilet denerseniz kendinize uyanı o kadar rahat bulursunuz.
Hoşgeldiniz.
(30/12/2014, Saat: 00:13)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşgeldiniz. Elinizde ne var fırça krem olarak bilmiyorum ama bence Omega 49 ve arko krem/sabun başlangıç için ideal olabilir. İmpa ticaretten bir sipariş geçip bir iki jilet artı yukarıda yazdıklarımı sipariş edebilirsiniz. Sabun olarak biraz daha özellikli olsun isterseniz Cella, EJ refill gibi önerilerim olabilir. Jilet konusunda Permasharp güzel jilet ama çok gür olmayan sakalda günlük tıraş için yorabilir, tavsiyem biraz daha yumuşak jiletlere bakmanız. Yeşil astra hem maliyeti düşük hem de iyi bir başlangıç noktası olacaktır. Ne kadar jilet denerseniz kendinize uyanı o kadar rahat bulursunuz.

elimdeki permasharp lar bitsin yeşil astra alacağım,fırça olarak ısana porsuk kılı var.
Hoşgeldiniz forum oldukça keyifli güzel zaman geçirmeniz dileğiyle..
(30/12/2014, Saat: 00:42)virtue051 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]elimdeki permasharp lar bitsin yeşil astra alacağım,fırça olarak ısana porsuk kılı var.

Isana porsun biraz sert yüzde köpürtmed çizici olabilir bu da tahrişe sebebiyet verir. Tasta köpürtmeyi deneyebilirsiniz.
MERHABA

ısana porsuk tam tersi baya yumuşak bendeki , lakinbugün 3. tıraşımdı ve boyun bölgesinde ve çene kemiklerinin kulaklara kadar uzanan kısmında tahriş oldu, sanırım sakal yönünden kaynaklı.
Aramıza hoş geldiniz.
Sayfalar: 1 2