Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İnternet Hizmeti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Şöyle bir göz gezdirdim ama internet sağlayıcılar ile ilgili bir başlık göremedim ama sanki konusu var gibi hatırlıyorum eğer varsa lütfen başlığı oraya alalım Sayın modlarım. Konuya geleyim tt net 49 tl sınırsız internet hizmetimin taahhüt ü dün itibarı ile bitti. Az evvel ttnet den arayarak 24 ay bizde kalma sözünüze size yine 49 tl den sınırsız internet hizmeti vermeye devam edelim aksi taktirde aylık ödemeniz 67 tl olacaktır dedi. Bende sabit telefona hiç kullanmadığım halde 25 tl ödüyorum o bunu napıcaz dedim oda konuştukça ödeye geçin konuşmazsanız aylık 5 tl ödersiniz dedi. Bana mantıklı geldi ama daha cazip bir internet hizmeti var ise sizlerin önerilerine açığım arkadaşlar.
Hocam eğer fiberse gayet uygun bence. Adsl ise yine uygun Smile. Çünkü yanlış değilsem hiçbir kampanyada 49.90dan ucuz yok. Dsmart da aynı fiyattan veriyor galiba. Bulunduğunuz yerde varsa bir de Superonline'a bakın derim.
49 TL Uydunet var, şimdilik memnunum ben Uydunetten. Tek yaptığım hata izlemiyor olmama rağmen Teledünya Üst Pakete 5 TL ödemem Big Grin

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,301
Ben TTNet ile Ekim'de taahhüt yenilemiştim. 44+5 TL ikisi bir arada şeklinde. İptal kısmının teklifiydi yanlış hatırlamıyorsam.
biz uydunet+teledünyaya geçince abonelik iptal için fax çektik arayıp 49TL lik tarfiyeyi önce 39TL ye indirmeyi teklif ettiler annem 29TL ye uyduya geçtik diyincebizde 29TL yapalım dediler

teledünya üst paket 10mbps 25gb adil kullanımlı paketteyiz 36TL ye çok memnunuz
Benim paket iyi gibi görünüyor o zaman devam edeyim.
(25/12/2014, Saat: 22:00)frenzy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam eğer fiberse gayet uygun bence. Adsl ise yine uygun Smile. Çünkü yanlış değilsem hiçbir kampanyada 49.90dan ucuz yok. Dsmart da aynı fiyattan veriyor galiba. Bulunduğunuz yerde varsa bir de Superonline'a bakın derim.

Adsl komşum, şu an araştırma içersindeyim.
(25/12/2014, Saat: 23:21)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim paket iyi gibi görünüyor o zaman devam edeyim.

blof yapın indirim alın
Ben Superonline fiber kullanıyorum. Telefonu da oraya taşıdım ve telefon için hiç bir şey ödemiyorum aylık 100 dakika veriyorlar. Daha ayda 5 dakikadan fazlasını kullanmamışımdır ama.
(25/12/2014, Saat: 23:29)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]blof yapın indirim alın

Ne diyim ben sizi bırakmaya karar verdim dersem indirim olurmu dersiniz
Sayfalar: 1 2